Skradziono rower Kross Level B3

Temat dostępny też na forum: Kryminalne Trójmiasto
Cześć, od ok. trzech miesięcy mieszkam w Gdańsku i już zdążyli mnie okraść. Łupem złodzieja padł mój rower marki Kross Level B3 (czarno-czewony), rocznik 2015. Rozmiar ramy: M. Przerzutki tył: Shimano Alivio; przód: Shimano Altus. Opony Schwalbe Smart Sam 29x2,1". Rower stał w suszarni bloku na Ujeścisku. Trzeba było przejść trzy pary drzwi zamknięte na klucz, więc wydawało się bezpiecznie. Cały blok trzyma tam rowery. Ktokolwiek by zauważył taki rower prosiłbym o kontakt pod adresem k.banik@wp.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Skradziono rower Kross Level B3

Zamki które są w takich drzwiach (piwnica/suszarnia) to raczej pikuś dla złodzieja o kodzie do domofonu nie wspomnę. Inna sprawa ze klucze do takich miejsc ma wiele osób i są to nie tylko mieszkańcy - u mnie się włamali do piwnic w okresie kiedy wprowadzało się sporo osób do nowego bloku, kręciło się sporo różnych ekip przeprowadzkowo-remontowych, wszelakiej maści fachowców od prądu, wody, telewizji itp. Wchodziło i wychodziło dużo nie mieszkających w bloku osób. Od tamtego czasu oba rowery trzymam w mieszkaniu. Jak już miałbym trzymac w piwnicy to na jakimś łańcuchu albo ulocku porządnym.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Skradziono rower Kross Level B3

już miałem myć rower po lesie
bo "wygląda"
ale po takim
zostanie brudny
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

trening interwałowy (24 odpowiedzi)

witam! mam pytanie co do treningu interwałowego, czy ktoś z forumowiczów jeździ może w ten...

Jaki rower dla wysokiej kobiety? (129 odpowiedzi)

Przymierzam się do zakupu roweru, ale nie mam pojęcia jaki wybrać. Czy ktoś bardziej obeznany w...

Skradziono rowery Habenda ul. Wielkopolska (20 odpowiedzi)

skradziono 2 rowery MTB, proszę o kontakt w razie znalezienia lub widzenia takowych na...