Skradziono rower!!

Temat dostępny też na forum: Rowery
Skradziono rower marki Author model Stratos.

Rower kupiony rok temu więc stan jest bardzo dobry. Sprzęt jest charakterystyczny bo rama 24' więc największa z możliwych. Rower posiada białe rogi i biały koszyk na bidon marki accent.

wygląda dokładnie tak:

http://www.google.pl/imgres?q=author+stratos&um=1&hl=pl&client=firefox-a&sa=N&rls=org.mozilla:pl:official&biw=1429&bih=749&tbm=isch&tbnid=c5Bq--OwBqD9eM:&imgrefurl=http://www.bikekatalog.pl/2010/rowery/387/foto:2/&docid=IfW6eBvv_Rl8eM&imgurl=http://www.bikekatalog.pl/2010/ppg_fotki/foto_big/8_49562_02_12_09.jpg&w=650&h=403&ei=cE7EToeQG4X04QSxkpiJDQ&zoom=1&iact=hc&vpx=456&vpy=433&dur=2019&hovh=177&hovw=285&tx=173&ty=120&sig=101287599984477988780&page=1&tbnh=105&tbnw=169&start=0&ndsp=28&ved=1t:429,r:16,s:0

Jeśli ktoś widział taki sprzęt proszę o kontakt na numer: 793573707

Proszę o pomoc!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Skradziono rower!!

jak go skradziono ?

porozglądam się :)

Włamanie do piwnicy, w której był trzymany.
Dzięki wielkie

Dodam, że mieszkam na Zaspie

ja też mieszkam na Zaspie, ale rower trzymam w mieszkaniu
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Szczęśliwi Ci którzy mają tak duże mieszkania ze mogą sobie trzymać rower. A co jeśli ma się 3 rowery? Ja od "zawsze" trzymam rower w piwnicy a dla bezpieczeństwa zainstalowałem prosty ale skuteczny alarm.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

mi też skradziono rower , z piwnicy.
właśnie myślę nad zainstalowaniem jakiegoś alarmu.

może podzielisz się informacjami ? co to za alarm ?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Mam bezprzewodowy sygnalizator wejścia. W piwnicy jest czujka a w domu głośny sygnalizator wejścia do mojej piwnicy. Do tego typu alarmu polecam też zakup sprzętu o wdzięcznej nazwie tonfa oraz kurs samoobrony. Ja ćwiczę 3 lata :-).
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

a jak ma się 4, 5 rowerów? Tym bardziej, bo strata dotkliwsza. 2 na suficie, 2 na ścianach i jeden oparty o ścianę ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Tak naprawdę mam 4 rowery ale syn ma 3 a żona 1 ( jest pokrzywdzona ale życie jest brutalne :-) ) Czyli w sumie 8 rowerów. Przypuszczam jednak że jest wiele rodzin gdzie są 3 lub 4 rowery. Moje w piwnicy mieszczą się bez problemu ale nie wyobrażam sobie żebym miał wygospodarować w mieszkaniu miejsce na 3 rowery lub nawet na 1. Oczywiście wszystko można trzymać w domu tylko że trzeba mieć miejsce, kondycję żeby biegać z rowerem po schodach. Tu przede wszystkim problem mogą mieć kobiety, nie wszyscy mają windy a mieszkają wyżej niż na pierwszym piętrze do tego klatki schodowe bywają wąskie.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Zaginiony: Jacek Adamczyk (16 odpowiedzi)

Jacek Adamczyk . ur. 20.10.1966 r. zam. Gdańsk, ul. Arkońska 244/4 Komisariat Policji w...

Facet klepie po tylku (31 odpowiedzi)

Chciałam ostrzec wszystkie dziewczyny przed facetem który klepie panie po tyłku.Podchodzi on do...

Czy ktoś byl w Areszcie Śledczym w Wejherowie? (6 odpowiedzi)

Witam, mam pytanie. Czy ktoś przebywal, odwiedza/ł pracuje lub pracowal w Zakladzie karnym w...