Skradziono wózek Quinny Zapp extra w kolorze brązowym(brown boost).

Temat dostępny też na forum: Sprzedam Rodzina i dziecko
Bardzo proszę o informację, jeśli przy okazji poszukiwań wózka traficie drogie Mamy i Tatusiowie na taką do sprzedaży. Może ktoś ze znajomych, czy sąsiadów nabył taki od 31.05... Mój wsiąknął w Rumi.
Z góry serdecznie dziękuję za wszelkie info na maila smalarka4@wp.pl...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Skradziono wózek Quinny Zapp extra w kolorze brązowym(brown boost).

wózek bardzo charakterystyczny, dość mało popularny. Każda informacja będzie bardzo istotna.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

masz jakieś numery seryjne itp?
ktoś mógł też go zwinąć na zlecenie:(trzymam kciuki oby się odnalazł a sprawę zgłosiłaś na policję?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Sprawę na policji oczywiście zgłosiłam. Nie sądzę, żeby wózek był zwinięty na zlecenie, gdyż pod domem go nie używałam zwykle. Była to spacerówka do samochodu... Pożyczony teraz Mclaren od siostry jest ogromny i trzeba się nakombinować, żeby wpakować go do naszego auta. Numerów seryjnych nie miał... Ku przestrodze wszystkim znakujcie swoje rzeczy... Przez ponad rok użytkowania wózka nie spotkałam takiego samego, więc może jeszcze się odnajdzie... Jest ich mało, więc próbuję nagłośnić gdzie się da :)

a gdzie miała miejsce ta kradzież?? Na Oruni Górnej dokładnie na Wawelskiej też w poprzedni weekend zginęły wózki!!! Nie znam szczegółów, być może to jedna szajka.

wystarczy,że ktoś dał ogłoszenie kupię wózek quinny,ktoś przeczytał i przypadkiem twój się napatoczył.
Słuchaj a daj może ogłoszenie,ze kupisz taki..............chyba,że złodziej czyta forum:(
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

żeby było łatwiej:

image

życzę, żeby się znalazł :]

Dziękuję bardzo za życzenia. I wklejenie zdjęcia. ja jakoś nie jestem zbyt zaawansowana w wrzucaniu zdjęć. Ale ku przestrodze po raz kolejny dziewczyny "wytatuujcie" wózki foteliki itp. w sposób widoczny (grawer) lub/i niewidoczny mazak UV. Wkurza mnie ta zuchwałość biały dzień spod wejściowych drzwi mieszkania, mega ilość bloków i zero skrupułów... Aż pozazdrościłam sąsiadom, którzy wyjechali do Finlandii- może kiedyś u nas też tak bezpiecznie będzie...

wózek skradziono w Rumi, do Oruni chyba za daleko, ale wszędzie się jakiś gnojek znajdzie... :(

tyle kradziezy wozkow, a tak ciezko kupic dobre zapiecie do rowerow i spinac wozki z barierkami....

Inne tematy z forum

Zostałam okradziona przez kuriera-co robić (89 odpowiedzi)

Dziś przyszedł kurier dpd z paczką za pobraniem 177 zł. Miałam 200 zł,on nie miał wydać....

Czy ktoś byl w Areszcie Śledczym w Wejherowie? (6 odpowiedzi)

Witam, mam pytanie. Czy ktoś przebywal, odwiedza/ł pracuje lub pracowal w Zakladzie karnym w...

Zaginiony: Jacek Adamczyk (16 odpowiedzi)

Jacek Adamczyk . ur. 20.10.1966 r. zam. Gdańsk, ul. Arkońska 244/4 Komisariat Policji w...