Skrzydlate świnie

Temat dostępny też na forum: Skrzydlate świnie
Opinie do filmu: Skrzydlate świnie.

Przeczytaj o filmie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

O, nie...kolejny film z Pazurą...więc dla zasady go bojkotuję
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 11

skrzydlate świnie

Byłam na filmie.Bardzo dynamiczne kino akcji z elementami komediowymi.Małasz rewelacja!
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 4

Dno

Stereotypowy, płytki, dosłowny. Szkoda czasu!!!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 14

Słabiutki

Żadne tam kino akcji! Film siada po pierwszych scenach z policją. Miałki, bezsensowny...a szkoda, bo pomysł na film dobry, aczkolwiek zmarnowany.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 13

Bardzo fajny film. Rozwijamy się .... Polecam.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 3

warto zobaczyć

Fajne zdjęcia, ogląda się świetnie, warto zobaczyć, nawet jeżeli ktoś nie interesuje się piłką. Jest też przekaz, ale pewnie kibole i tak nie zrozumieją. No i zobaczyć gołą pupę Małaszyńskiego- bezcenne ;-))
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 4

Porażka

Nie zgodzę się z przedmówcą. Film nie reprezentuje sobą niczego ciekawego - kilka śmiesznych tekstów (głównie wygłoszonych przez jednego aktora), to za mało, żeby film uznać za cenny dla kinematografii. A co do męskich tyłów, to ten Małaszyńskiego był przeciętny.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 10

Re: Porażka

Z twojej wypowiedzi wnioskuje ze filmu nie obejrzałaś tak zresztą odnosi się to do tych negatywnych opiniodawców dlaczego ludzie wchodzą na fora i kłamią to tylko sprawa ich sumienia.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

To znaczy, że słabo wnioskujesz. To, że Tobie się podobał nie oznacza, że innym też - Twoja opinia nie jest wyznacznikiem prawdy. Są gusta i guściki po prostu.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5

tobie i tobie podobnym na tym zależy żeby nie wszedł do PL kinematografii tak chcesz zniechęcić widza? to z obawy że właśnie taką szanse ma i to dużą! Co do tyłu Małaszyńskiego to jak najbardziej wnioskuje że nie możesz znieść myśli ze ci się bardzo podoba .
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Smutna ta Twoja wypowiedź. Jest dużo więcej ciekawych polskich filmów, które zaistniały w tym roku na ekranach polskich kin, więc nie wiem dlaczego upierasz się, że ten film zasługuje na jakieś wybitne miejsce w historii. Widzowie nie dadzą sobie wcisnąć kitu.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6

śmieszny

film cały czas na filmię się śmiałam przez dwie godziny co nigdy mi się nie zdarzyło:)
jeśli ktoś ma na prawdę poczucie humoru to warto iść ale jeśli siedzi wzdęty przez dwie godziny to siedzią powinni oglądać kreskówki dla dzieci
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 4

żenada!

jak dla mnie i grupy moich przyjaciół film bez glebszego sensu, po obsadzie mozna bylo sie spodziewac o wiele wiecej. Rozczarowanie!!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 8

Żenująco słaby

Pomysł był, ale co z tego jak wykonanie żenująco słabe??
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 11

MASAKRA

Dzisiaj ten film mi uświadomił jakie polskie kino jest słabe :( szkoda wydać kasy na tą produkcję- jednym słowem PRZEREKLAMOWANY!!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 8

skrzydlate

Wydaje mi się,ze film może zawieść tylko tych,którzy myślą,że jest on przede wszystkim dla kibiców.To uniwersalne "kino środka".Nie jest to komedia,a nowoczesny mix gatunków.Ja bawiłam się dobrze.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: skrzydlate

A ja się dobrze nie bawiłam. Może dlatego, że znam środowisko kibicowskie, a może i dlatego, że film posługuje się łatwymi środkami i nie przekazuje żadnej treści. Słabo zarysowane postaci, spłycona treść, niezrozumiałe zachowania i ten stereotypowy wizerunek tępawego kibola, który dla kasy zrobi wszystko.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 6

Do Chile

Nie znam się dobrze na męskich pupach.Ale jeśli chodzi o uśmiech to Paweł ma najpiękniejszy na świecie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Film dla każdego to film dla nikogo!

szkoda
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 10

dobry

Właśnie wróciłam z kina. Nie słyszałam żadnej złej opinii. Mnie również film się podobał. Grabowski, Pazura, Lubos, Rogucki,Małaszyński i Bołądź stanęli na wysokości zadania.Ponad 1,5 godziny dobrej rozrywki
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

film dla ludzi co lubią świetne kino

90 minut dobrej zabawy i emocje w jednym
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3

Bardzo fajny

Film podobał się mi i mojemu facetowi który się na sprawach kibica zna jeśli chodzi o fakty to rzeczywiście ponoć nie do końca prawda jest zawarta w filmie ale to nie jest film o życiu kibica tylko o dorastaniu, o tym że można pogodzić pewne rzeczy w życiu tylko trzeba ustalić co jest ważniejsze nie oznacza to rezygnacji z czegoś co kochamy, rezygnacji z naszych wartości o tym bardziej nie oznacza to że musimy się zmieniać. Takie jest moje zdanie po obejrzeniu tego filmu
Zaczynasz w sektorze rodzinnym i możesz tam skończyć nie rezygnując z niczego
P.S do dziewczyn które chciały by zobaczyć nago Małaszyńskiego: Nie idźcie do kin niema co oglądać wszystko zasłonili ;)

do anieli

Przecież nie zasłonili wszystkiego.Pupę można zobaczyć.Spodziewałaś się czegoś więcej?Może czegoś bardziej seksownego?Ja widziałam...Uśmiech.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Bardzo Fajny

Czytając opinie na temat tego filmu kilka dni temu wachałem się czy warto?? aż wczoraj z narzeczoną poszliśmy na ten film i bardzo nam się podobał,było trochę śmiechujak w każdym polskim filmie.Film polecam wszystkim kibicom ale i ludziom którzy chcą zobaczyć dobry polski film. W skali 1-10 daje 9-tke.Dzisiaj wraz z Moją narzeczoną idziemy na "Śniadanie do łóżka" i mam nadzieje że po raz kolejny obejrzymy dobrą polską komedie GORĄCO POLECAM

kibole jak się patrzy, COMA

REWELACJA!!!! dialogi jak z rozmów kontrolowanych, montaż rodem z requiem, a to wszystko wali w sedno tematu "środowiska kiboli"! Krew, pała i love!!!!
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 3

Nie zachwyca

Zaczyna się ok, ukazaniem świata kibiców, ale jednak z jednej perspektywy - trochę nieudaczników, mało rozgarniętych bohaterów. Potem jest gorzej - wszystko podane na tacy, jak dla kilkulatka - gdzie tu jest świadome dojrzewanie, podejmowanie decyzji, walka? Wszystko jest ukazane tak dosłownie jak w wenezuelskiej telenoweli - honor i duma kibica już się nie liczą (jak na początku), bo bohater nie ma innej opcji jak tylko zacząć pracę dla "wroga". Nie szuka, nie kombinuje tylko się poddaje. Coś co na początku ukazane zostało jako pasja, kończy się dość szybko. Czyli tak naprawdę połowa życia bohaterów, to pomyłka.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6

bardzo fajny film . daje 9/10

Polecam

Od początku do końca zabawny film. Dawno się już tak nie bawiłam na polskiej komedii. Świetna rola Grabowskiego. Po prostu rewelacja.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 1

film zgrabny o miłości do pilki nożnej

a taka miłość nie zna płci, transcendentna jest, 99 minut jednak męskiego kina :-)

Inne tematy z forum

The Brutalist | Brutalista (8 odpowiedzi)

Opinie do filmu: The Brutalist | Brutalista . Przeczytaj o filmie.

Nieumarli (3 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Nieumarli . Przeczytaj o filmie.

Moje ulubione ciasto (5 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Moje ulubione ciasto . Przeczytaj o filmie.