Skup znaczków, kolekcji filatelistycznych, zbiorów tematycznych i zestawów powystawowych. Dojazd do klienta.

Skup znaczków, kolekcji filatelistycznych, zbiorów tematycznych i zestawów powystawowych. Dojazd do klienta.
Kupuje pojedyncze znaczki jak i duże kolekcje filatelistyczne.
Jeśli posiadacie Państwo na sprzedaż cokolwiek związanego z filatelistyką tj:
znaczki,karty pocztowe,stare listy.
Kupuję duże zbiory w całości.
Nie dokonuje dekompletacji zbioru przez zakup tylko najciekawszych pozycji.
Jeśli jesteście Państwo zainteresowani sprzedażą proszę o kontakt:

tel: 795607150
e-mail: znaczki.skup@wp.pl
lub www.skup-znaczkow.pl

Oferuję dojazd do Państwa na terenie całej Polski po wcześniejszym ustaleniu telefonicznym.
Proponuję ceny rynkowe walorów,płacę GOTÓWKĄ OD RĘKI.
Interesują mnie również zbiory NUMIZMATYCZNE
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Znaczki i karty pocztowe

posiadam dużą kolekcję znaczków z całego świata od 1970-1985 oraz polskie z okresu PRL-u

Re: Skup znaczków, kolekcji filatelistycznych, zbiorów tematycznych i zestawów powystawowych. Dojazd do klienta.

Posiadam klaser z znaczkami z Cuby z roku 1960-1970 i Rosyjskie z tych samych lat kosmonautyki i wydazen olimpijskich chcialbym klaser sprzedac.

Re: Skup znaczków, kolekcji filatelistycznych, zbiorów tematycznych i zestawów powystawowych. Dojazd do klienta.

Witam mam sporo znaczków prosze o kontakt 513209431

Mam 3 klasery znaczków

Inne tematy z forum

Pomoc dla rodziny z Gdańska (75 odpowiedzi)

Pomoc dla rodziny z Gdańska jak w tytule, pomogę rodzinie z dziećmi z Gdańska, może to być...

skup kolejki piko kupie (6 odpowiedzi)

skup kolejki piko kupie kupie kolejki piko roznych firm piko roco rivarossi marklin tulig...

bezinteresownie pomoge (161 odpowiedzi)

bezinteresownie pomoge Witam wszystkich !!Czesto zdarza sie ze brak nam sil i uusmiechu a...