Skupuję mosiądze kupię mosiadze monety kolekcjonerskie mosiadz mosiądz stare ksią

Skupuję mosiądze kupię mosiadze monety kolekcjonerskie mosiadz mosiądz stare ksią
Witam!

Jeśli macie Państwo ciekawe, unikatowe rzeczy z mosiądzu, to ja chętnie odkupię.

Cena oczywiście do uzgodnienia!

Skupuję: figurki świeczniki moździerze wazony tace lampy..........................................

Kupię wszystko co ładne i unikatowe!

Kupię wyroby z SILVER PLATER stare książki i gazety ponad 100 letnie oraz antyki i monety

Najbardziej interesują mnie wyroby z mosiądzu - ciężkie ale jeśli takich nie macie i tak wysyłajcie zdjęcia lub dzwońcie!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

j/w

dobry wieczor , posiadam ogłoszenie , statki mosiężne , może Pana zainteresuje , ten sam dzial

Re: Skupuję mosiądze kupię mosiadze monety kolekcjonerskie mosiadz mosiądz stare ksią

prosze o kontakt mam okolo 500kg wyposazenia zezstarego niemieckiego browaru wszystko z mosiadzu

Re: Skupuję mosiądze kupię mosiadze monety kolekcjonerskie mosiadz mosiądz stare ksią

posiadam:
- mosiezna duza popielnice stojaca wysoka na 71 cm, zdobiona
-konie ,rydwany greckie mosiadz , po dwa konie w zaprzegu , na jednym rydwanie rycerz z dzida i tarcza lwa
-popielnica z mosiadzu, jakas egipska postac duza

wszystko dosyc ciezkie , prosze o emai a dosle zdjecia , t971@wp.pl

Witam posiadam wyroby z mosiądzu stare szyldy widoczna patyna 2szt. komplet bez klamki oraz łyżki fraget secesja i kilk astarych rzeczy.
arthur.art59@yahoo.com

Witam posiadam wyroby z mosiądzu stare szyldy widoczna patyna 2szt. komplet bez klamki oprócz mosiądzu łyżki fraget secesja i kilka innych rzeczy.

Witam,

Mam na sprzedanie co najmniej 60 kg mosiądzu, świeczniki, tacki, żyrandol, kinkiety, wazoniki, kielichy, popielniczki i inne. Wszystko kupione w Norwegii.
Wysłałbym zdjęcia.
Proszę o kontakt, mój email to: alfreda195@wp.pl

Witam
mam dwa kinkiety z mosiądzu do sprzedania oraz pisma z drugiej wojny światowej .Jeśli to Pana zainteresuje to proszę o kontakt
515612670

Witam mam dwie figurki z mosiadzu: dzik i pan z lampa i psem czekający na coś.

Witam Pana mam na sprzedaż żelazka z mosiądzu, wazony, moździerz. Proszę o kontakt

Inne tematy z forum

bezinteresownie pomoge (161 odpowiedzi)

bezinteresownie pomoge Witam wszystkich !!Czesto zdarza sie ze brak nam sil i uusmiechu a...

Pomoc dla rodziny z Gdańska (75 odpowiedzi)

Pomoc dla rodziny z Gdańska jak w tytule, pomogę rodzinie z dziećmi z Gdańska, może to być...

Kupię stare papierosy PRL i zagraniczne (14 odpowiedzi)

Kupię stare papierosy PRL i zagraniczne Witam, kupię stare papierosy z PRL lub zagraniczne...