Skyline

Temat dostępny też na forum: Skyline
Opinie do filmu: Skyline.

Przeczytaj o filmie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

odchorowałam ten film :-(

efekty bardzo fajne, ogląda się z zainteresowaniem, zaskakujące zakończenie ale wizja nieuniknionego końca ..... okropnie się czuje po tym filmie, strasznie mnie przetrzepało po wyobraźni....
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

rozczarowanie

Od tygodnia zamierzałem wybrać się na ten film. Chciałem zarezerwować bilety w Krewetce ale okazało się ze nie grają tam tego. Myśle trudno, pojedziemy do Multikina. Po obejrzeniu tego filmu czuję głębokie rozczarowanie, nie spodziewałem się ze 90min filmu będę czekał aż coś zacznie dziać. Miałem nadzieję że coś po za średnimi efektami zobaczę a tu niestety kibel. Teraz już wiem dlaczego krewetka nie ma tego w repertuarze.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

ostrzeżenie !!

trochę efektów i materiał na telenowelę gotowy. 25zł polskich co miesiąc za odcinek, dzisiaj skączyli na dniu trzecim inwazji, Ziemia opanowana ale jeden stworek po naszej stronie jest tak że spoko, wygramy - rzygać się chce na taką sf

bajka

szkoda czasu, kolejny chłam z USA serii Sci-fi lepiej obejrzeć Bolka i Lolka.Te maszyny pożerają ludzkie mózgi, bo prawdo podobnie panu reżyserowi najpierw pożarły i wypluły i stworzył te g
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

szkoda czasu i pieniędzy

Szczególnie płaski i naiwny. jedynie efekty specjalne są niezłe ale nie powalają jak w "Awatarze". Szkoda pieniędzy, lepiej iść na dobrą kreskówkę.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Nie za dobry, ale bez przesady

Do plusów zaliczyłbym:
- efekty specjalne,
- skrócenie tzw "rozbiegówki", czyli wprowadzenie do właściwej akcji (to co mnie denerwuje w filmach SF, czyli pokazanie dlaczego pan kocha panią, albo pan nie kocha już pani, ale z pewnością znów się pokochają po rozwaleniu wszystkich obcych),
- zakończenie (odbiega od końcówek typu: Armageddon czy Czerwona Planeta)
- klimat.
Co do ostatniego to przez prawie cały film wyczuwało się klimat beznadziejności i oczekiwania na to co musi nadejść. O ile z lepszych filmów SF wychodzę i po chwili już nie myślę o nich, to w tym przypadku jeszcze przez dłuższy czas rozmyslałem o tym, co się działo...
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

beznadziejny film...

szkoda czasu

nuuuudaaaa :/

Omijajcie Skyline dużym łukiem, chyba że jesteście masochistami. Parę średnich efektów specjalnych, brak jakiegokolwiek pomysłu na fabułę, zero trzymania w napięciu, nudne dialogi to wszystko co można o tym filmie powiedzieć. Do końca czekaliśmy aż akcja się rozkręci. Nadaremno. Zdecydowanie odradzam.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

film to za dużo powiedziane

strata czasu i pieniędzy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

tragedia

tragedia
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Towarzysz (3 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Towarzysz . Przeczytaj o filmie.

Daaaaaali! (4 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Daaaaaali! . Przeczytaj o filmie.

Piep*zyć Mickiewicza (8 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Piep*zyć Mickiewicza . Przeczytaj o filmie.