Skypecast - Harpagan 33

Cześć

Startujesz kolejny raz i po raz kolejny nie udało Ci się zostać Harpaganem? Może nie wiesz czegoś, co wiedzą Ci z Tytułem?
Zostałeś Harpaganem i chcesz poradzić innym jak zdobyć Tytuł, by konkurencja za pół roku była lepsza=lepsza zabawa?
Masz może jakiś problem, który pojawia się co edycję i nie wiesz jak go rozwiązać? A może rozwiązałeś problem, z którym inni nie mogą sobie poradzić?

Weź udział, posłuchaj, podziel się wiedzą - to nic nie kosztuje, a ile możesz zyskać?

Zapraszam wszystkich zainteresowanych na skypecast nt. ostatniej edycji Harpagana (ale do tego nie będziemy się ograniczać)
https://skypecasts.skype.com/skypecasts/skypecast/detailed.html?id_talk=802203&message=new_talk_created

Datę początkowo ustaliłem na 13 maja (powinny być już końcowe wyniki) godz. 18, ale jeśli ktoś bardzo by chciał być, a nie pasowałby mu ten termin to proszę pisać.

Dla niewtajemniczonych - skypecast pozwala na rozmowę na żywo przez internet kilku(dziesięciu?) osób. Jeśli chcesz w takiej konferencji wziąć udział, a nie wiesz jak to pisz tutaj.
Nawet jeśli nie masz mikrofonu, ale masz głośniki to i tak zapraszamy - może się czegoś interesującego dowiesz.

Wszystkich chętnych proszę o deklarację w tym temacie i najlepiej jakbyście zaproponowali tematy, które chcecie poruszyć.

Trochę o wynikach gospodarza tego Skypecast:
18 lat, Myszków (koło Częstochowy), podwójny tytuł Harpagana
H32 - 23h 43'
H33 - 19h 58'

Pozdrawiam i zapraszam
Krzysztof Sornat
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Skypecast - Harpagan 33

Świetny pomysł. Termin wydaje się też dobry.
Może uda mi się posłuchać jak nic nie wypadnie lub nie zapomnę.
Tym bardziej, że mi zabrakło do ukończenia tylko 10,5 km.
W debiucie zaliczyłem 14 PK oraz 89,5 km.

Re: Skypecast - Harpagan 33

Co prawda nie miałem przyjemności zmęczyć się na tej edycji, ale swoje już przeszedłem ;). Z chęcią dołączyłbym do dyskusji. Nie wiem tylko czy będę w tym czasie miał dostęp do komputera. Czy jest możliwość nagrania tej dyskusji i umieszczenia jej później gdzieś w sieci w formie podcastu?

A nóż wyjdzie z tego coś ciekawego i może się przyda innym "Harpaganom".

Pozdrawiam, Grzesiek.