Sławomir - ocena
Moje doświadczenie z ASO City Motors w Gdańsku oceniam Negatywnie. Po wizycie serwisowej i wykonanej naprawie pojawiła się usterka która wcześniej nie występowała. Pomimo kilku wizyt oraz jazdy próbnej z serwisem, usterka nie została zdiagnozowana ani usunięta. Brak jednoznacznych ustaleń co do przyczyny problemu. Próby przerzucenia odpowiedzialności na starą szkodę pojazdu, mimo że wcześniej problem nie występował Niska skuteczność działań serwisowych Dodatkowo: Po wydane dużej ilości $$$ na usługi serwisowe - oczekiwałem jakości adekwatnej do autoryzowanego serwisu niestety jej nie otrzymałem Próbowałem rozwiązać sprawę w sposób spokojny i rzeczowy wielokrotnie kontaktowałem się z serwisem i dawałem szansę na naprawę problemu powstałego po ich interwencji bez efektu. Zapewne za chwile pojawi się odzew ze strony City (po odczytaniu opinie na google) Uważam jednak, że właściwy moment na rozwiązanie sprawy już minął kiedy to ja, jako klient i strona pokrzywdzona, podejmowałem liczne próby doprowadzenia do naprawy usterki. Podsumowanie: Stosunek ceny do jakości usług oceniam jako niski. Na tej podstawie nie polecam tego serwisu jako ASO dla pojazdów marek z grupy VW / Skoda.