Ania - ocena (1) Wszystko super, godne polecenia Ania Aga - ocena (1) Wszystko godne polecenia!!! Aga Hubert - ocena (1) Wszystko smaczne Hubert
Zuzanna - ocena (1) Bardzo polecam, pyszne Słodkości i przemiła obsługa Zuzanna autor - ocena (1) mega fajnie polecam autor Krzysztof - ocena (1) Pyszna kawa i tak samo wspaniała obsługa Krzysztof Jadwiga K - ocena (1) Zamawiałam tort na chrzciny i imieniny i jestem zadowolona :) Polecam! Jadwiga K Martyna - ocena (1) Jeszcze nigdy nie spotkałam tam miłych ludzi Martyna Zuzia - ocena (1) Wszystko pyszne, polecam!!! Zuzia Jk - ocena (1) Lody bardzo dobre. Ciasta przepyszne. Obsługa bardzo dobra. Miła, rodzinna... Jk Maja - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona Ciasto i kawa genialne Maja Basia - ocena (1) Przemiła obsługa Basia Michał - ocena (1) Bardzo dobre jedzenie Michał Agata - ocena (1) Polecamy :) pyszna kawka Agata Michal - ocena (1) Super ciasta i lody polecam Michal Slawomir - ocena (1) Superrr lody oraz kawa Slawomir Asia - ocena (1) Super polecamy :) Asia Ola - ocena (1) Super lody na wage. Moje dzieci je uwielbiaja. Polecam! W lokalu jest tez... Ola Marcin - ocena (1) Wspaniałe miejsce w Redzie. Słodko i tanio Marcin Sigma - ocena (1) Najlepsze jedzienie Sigma