Słoneczna Laguna

Solaria

Gdańsk, Władysława Cieszyńskiego 36 paw. 65

I. - opinia (1) Korzystam od lat i z całego serca polecam! Jedyne miejsce z tak wspaniałą... I. Ania - opinia (1) Najlepsze solarium w całym Trójmieście! Panie profesjonalnie doradzają, mają... Ania Solarium na najwyższym poziomie! (1) Bardzo długo nie korzystałam z solarium ze względu na moja bardzo jasną... Aleksandra
NA NIEZMIENNYM POZIOMIE OD WIELU LAT (1) Polecam - nic dodać nic ująć na niezmiennym poziomie od wielu wielu lat i jak... Anna Solarium godne polecenia (1) Jakość usług na najwyższym poziomie. Salon sam w sobie czysty i zadbany.... Mariola Polecamy (1) Przyszliśmy się troszkę opalić przed ślubem a... zostaliśmy stałymi... Magda Super! (1) Wszystko na wysokim poziomie i profesjonalnie co nie jest takie oczywiste... Katarzyna Bardzo dobre solarium (1) Korzystam z usług tego solarium już od dłuższego czasu i muszę przyznać, że... Marcin SOLARIUM GODNE POLECENIA (1) Zawsze miła i profesjonalna obsługa. Właściwe doradztwo w zakresie zasad i... ADRIAN Słoneczna Laguna Polecam (1) Miło, przyjemnie i relaksująco można tam spędzić czas opalając się. Personel... Mati k - opinia (1) chyba najlepsze solarium w trójmieście. pomijając już kwestie techniczne na... k Godne polecenia (1) Bardzo ładny wystrój, najnowszy sprzęt-nie sprzedają światła tylko opalają :D... Mat POLECAM (1) Przede wszystkim profesjonalizm ( Panie zawsze dobiorą odpowiednie łóżko i... Ania Polecam bladziochom i niedowiarkom (1) Bardzo polecam Słoneczną Lagune tym wszystkim, którzy maja jasna karnacje,... Kasia Profesjonalizm (1) Często korzystałam z solarium, ale dopiero "Słoneczna Laguna"... Aleksandra POLECAM! (1) Niedawno po raz pierwszy skorzystałam z usług Słonecznej Laguny i byłam... m. STANDARDY EUROPEJSKIE (1) Odwiedzam Państwa Solarium zawsze ilekroć jestem w kraju. Cieszę się ,że... Janusz K Gorąco polecam ! :) (1) Profesjonalna obsługa, ładne studio, duża ilość sprzętu ( dzięki czemu nie... Magda :) Profesjonalizm w opalaniu (1) Miałam okazję skorzystać z innych solanonów, ale zawsze wracam do "Słonecznej... Ewa POLECAM (1) Korzystałam z tego solarium klikakrotnie , obsługa bardzo miła i zawsze... Ania