Słoneczne Przedszkole Wejherowo - proszę o opinie.

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko
Witam.
Czy ktoś mógłby mi troszkę powiedzieć o tym przedszkolu? Jaka jest atmosfera w grupach? Jakie są Panie nauczycielki? Podzielcie się swoimi doświadczeniami :) Zastanawiam się, czy nie posłać tam dziecka ;) Chodzi mi o grupy przedszkolne - nie żłobek.
Pozdrawiam,
Kasia
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Słoneczne Przedszkole Wejherowo - proszę o opinie.

Witam.
Chce poslac dziecko do przedszkola w Wejherowie (4 latek) i czy mógłby ktos sie wypowiedzieć na temat aktualnej sytuacji w tym przedszkolu? Jakie sa wasze obserwacje i doświadczenia? Czekam na odpowiedz. Mamunia

witam,
ja bym nie polecał już tego przedszkola. moje pociechy chodziły 3 lata. przez prewsze 2 lata było bez wiekszych komplikacji.
ostatni rok 2014/15 tragedia przedszkole zeszło na psy.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

A dokładniej o czym mówisz? Co jest nie tak w tym przedszkolu?

Mój syn, chodzi do tego przedszkola juz 2 lata, nawet w soboty chce iść do przedszkola bo tam dużo dzieci i dużo zabawek. Także myślę że jest fajnie, skoro mój maluch uczeszcza z radością, Panie zawsze poradzą i zgłaszają na bierzaco informacje o dziecku.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Czyli polecasz to przedszkole? Do której grupy chodzi Twój synek? Ja w tym tygodniu chce iść podpisać umowę :)

moje dwie corki chodzily do tego przedszkola, jedna do zlobka druga do maluchow w przedszkolu.Panie pracuja na zmiany wiec tak jak pisala jedna z mam,pani "popoludniowa" nie wie co dzialo sie w okolicach sniadania np. czy zjadla sniadanie? badz skad ostre zadrapanie na twarzy?-rozumiem zdarza sie , ale nikt nie umial mi powiedziec co sie wydarzylo...:( dyrektor specyficzny to fakt!, od godziny 16 dzieci regularnie sa na podworku bez wzgledu na pogode odbieralam dzieci brudne jak ziemia, a przedszkole jest na pietrze wiec trzeba byli isc na gore zeby je umyc.w zlobku bylo ok tylko pani pielegniarka mi nie odpowiadala byla najmniej sympatyczna.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ciekawe kiedy pani córki chodziły do tego przedszkola ponieważ obecnie w żłobku jest miła pani pielęgniarka-pani Gosia,może pani pomyliła się z jakąś opiekunką?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Masakra,nie polecam. Moje dziecko poszlo teraz do pierwszej klasy. Ma same zalegosci z zerówki. Inne dzieci z tego przedszkola również (dzieci poszly razem do klasy 1). W przedszkolu niby bylo wszystko ok. Pod względem przygotowania do szkoły nie polecam. Mloda,niedoświadczona kadra, ktora ciągle sie zmienia. Jednym słowem przechowalnia do dzieci.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6

Musimy pamiętać ze brak przygotowania do pierwszej klasy nie zawsze jest wina przedszkola. Moje dziecko tez tam chodzilo i obecnie chodzi do 2 klasy. Byl świetnie przygotowany do szkoły. Ale niektóre dzieci które sprawialy dużo problemów i nie sluchaly juz nie radzily sobie zbyt dobrze w pierwszej klasie. Taka sytuacja byla z moim synem i synem mojej koleżanki. Chodzili do tej samej grupy a roznica w przygotowaniu do szkoły olbrzymia... Każde dziecko jest inne.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum

porod w słynnym szpitalu w wejherowie ---byl najwieksza pomyłką!! (214 odpowiedzi)

Moja ciaza przebiegala bez komplikacji, mialam urodzic dziewczynke,cieszylam sie ogromnie!!!...

przedszkole mapeciaki (16 odpowiedzi)

prosze o opinie o tym przedszkolu

Gdzie kupic okna PCV w Wejherowie? (6 odpowiedzi)

Musze wymienic okna mozecie polecic jakas sprawdzona firme.