Kochani, Cóż dużo mówić po prostu rewelacja. Wystrój sam w sobie bogaty więc nie trzeba szczególnych dekoracji ewentualnie dodanie kolorów na stołach. Obsługa - super, kelnerki uwijają sie niesamowicie, są bardzo miłe i świetnie wywiązują sie ze swoich obowiązków. Pan Radek - menager - super doradza. Zaufajcie mu -może na pierwszy rzut oka wydawać się oschły ale zna się na tym co robi. Myśmy postawili na swoim i przez to zostało nam dużo jedzenia. Jedzenie - SUPER, przepyszne. Wszyscy goscie cały czas chwalili jedzenie i obsługę. Tort i ciasta - tortu nic nam nie zostało - spróbowałam tylko jeden kawałek i liczyłam ze zjem na drugi dzień, ale niestety gościom tak smakowało że nic nie zostało. Ciasta - zeszly szybko zostało naprawdę niewiele. Wszystkie posiłki rewelacja. Owoce które przywieźliśmy ułożone super, a tego się obawiałam. Ogólnie REWELACJA. Bardzo polecam to miejsce. Nie denerwowałam się że coś będzie nie tak bo obsługa była na tak wysokim poziomie że nie musiałam się martwić że o czymś zapomną. MAGNAT - super! POLECAM :)