Ślub kościelny w plenerze
Jako perfekcjonistka i osoba, która wszystko ma zaplanowane co do ostatniego detala, cieżko mi było znaleźć firmę, która zajęłaby sie organizacja mojego wesela, tym bardziej na odległość mieszkając za granica Polski. Na całe szczęście natrafiłam na Panią Anię, Natalię i Anetę ze Ślubnej Pracowni. Pełne zorganizowanie, profesjonalizm, mnóstwo pomysłów i przede wszystkim mnóstwo kontaktów sprawiło ze mój najważniejszy dzień w życiu przebiegł tak jak sobie wymarzyłam i co najważniejsze ... bezstresowo. Przygotowane na wszystkie niezależności, dzięki czemu żadna sytuacja nie wymknęła sie spod kontroli. Jestem pełna podziwu dla tych cudnych kobitek, spełniły moje wszystkie marzenia i zadbały o każdy nawet najmniejszy detal począwszy od rozpoczęcia ceremonii po ostatnie sekundy wesela i odprawienia ostatniego gościa.
Nie mam wystarczających słów podziękowania dlatego tez polecam Panie z zamkniętymi oczami.
Nie mam wystarczających słów podziękowania dlatego tez polecam Panie z zamkniętymi oczami.