Ślub na godzinę 15 - czy to nie za wcześnie???
Wczoraj razem z drugą połówką pojechaliśmy do kancelarii kościoła, w którym chcemy brac ślub. Jest to moja dawna parafia, od 4 lat mieszkam w Gdyni, a ślub chciałam brac w Wejherowie. Rozmawiając z księdzem usłyszeliśmy, że na nasz dzień wchodzi w grę tylko godzina 15.00, bo później są już dwa śluby :(
Wstępnie zaklepaliśmy tą godzinę ale jakoś zachwycona nie jestem, a jeszcze bardziej męczy mnie to że jeśli uprzemy się na inną godzinę to musimy wybrac jakiś kościół z "przypadku" ...
Ze względu na pracę nie mogliśmy pojechac do kościoła prędzej, a teraz mamy za swoje :(
Tak się teraz zirytowałam, zdołowałam jednocześnie i zastanawiam jak to ogarnąc... :(
Wstępnie zaklepaliśmy tą godzinę ale jakoś zachwycona nie jestem, a jeszcze bardziej męczy mnie to że jeśli uprzemy się na inną godzinę to musimy wybrac jakiś kościół z "przypadku" ...
Ze względu na pracę nie mogliśmy pojechac do kościoła prędzej, a teraz mamy za swoje :(
Tak się teraz zirytowałam, zdołowałam jednocześnie i zastanawiam jak to ogarnąc... :(