Smak- jedna z lepszych w trójmieście
Cena- bardzo przystępna
Duży plus za to, że pizza ZAWSZE jest dostarczana bardzo ciepła.
Obsługa-Zazwyczaj o firmie i podejściu do klienta dowiadujemy się wtedy, gdy coś pójdzie nie tak.
Starszy Pan dostarczył pizze oznajmiając kwotę 22 zł(na rachunku jak byk widnieje 21.80 - drobny szczegół)ale nieważne i tak w garści mam przygotowany napiwek, więc co za różnica.
Pan znika w sekundę po tym jak oddaje pizze,zaglądam pizza inna,niż zamawiałem do tego na grubym cieście. Ze względu na ciasto, bo tak to może bym nawet nie dzwonił (bo raczej jak się jest głodnym,to przeszłoby się jak najszybciej do konsumpcji,ale żona chce na cienkim, więc OK zadzwonię)
Pan grzecznie informuje, że zaraz zadzwoni do kierowcy i go zawróci, bo pewnie zaszła pomyłka. OK, czekam, mija 30 min. nic, dzwonię ponownie Pan bardzo grzecznie informuje , że mu wyleciało z głowy i czy chce to co zamawiałem. No raczej, gdyż zaraz miałktoś przyjechać,a ta już jest zimna.Zostaję dwukrotnie przeproszony za sytuację, więc OK, czekam dalej. Starszy Pan przywozi właściwą pizze, gdy chcę oddać nie zamawianą, usłyszałem, że mogę sobie ją wyrzucić na śmietnik ..hmm tu czar pryska ...