Smacznie, oryginalnie ale 1 h oczekiwania na zamówienie
Zamówiliśmy ja sandacza z kurkami bardzo smaczny choć porcja ryby malutka a jeszcze wlaścicielka doradziłą tylko gotowane warzywa bez ziemiaków które chciałam i w efekcie byłam głodna, jadłam też chłodnik cyba litwski z botwinką- super, rewelacja choć włąścicielka znowu chciała podać mi inny i nie był jej w smak mój wybór, no i wogóle chciałą zamówic coś pikantnego to mi odradziła że do mnie nie pasuje i chciała żeby zamówiłą kurczaka nie zgodziłam sie bo w domu często jem kurczaka, troche irytujące były te . Dzieci jadły devola też całkiem smaczne. Maż jadło karczek chyba jakoś na pikantnie z kurkami też mu smakowąło. Czekaliśmy 1 godzine od złożenia zamówienia dzieci miały dość nawet młodszy z głodu i zdenerwowania zasnoł- mimo że jedzenie było smaczne i ciekawe ale czas oczekiwnaia dla mnie kompletne nieporozumienie, ceny dość wygórowane. NIe rozumiem tego że restauracja serwuje dania róweniż spoza karty bo sezonowo- czy to wogóle jest dopuszczalne ? Podsumowując- klimatycznie choć trochę juz to poniszczone np. obrusy, ciekawie, jedzenie bardzo smaczne ale doradzanie na pograniczu nachalności nie podoba mi się i czas oczekiwania przy piatku 1 h obłęd.