raczej negatyw (1) Opieka - dzieciaczki miały mieć dwie opiekunki, miały jedną. Chwilowo były... akinom Polecam (1) Polecam wszystkim rodzicom Smerfikową Chatke, to miejsce wyróżnia... Agnieszka "Prawie" dobrze (1) A czemu prawie? Panie ciocie super, zabawa i nauka fajnie zorganizowane,... prawiezadowolona
Polecamy (1) Kaspian był w kilku "punktach opieki" ale Smerfikowa Chatka okazała sie... Krzysztof polecam (1) Moja córka od lipca ubiegłego roku uczęszcza do Smerfikowej Chatki,jestem... ggg opinia (1) Mój synek uczęszczał do smarfikowej chatki tak gdzieś od 8mc życia i bylismy... Anetka Szczerze polecam (1) Mój synek miał 9 m-cy jak musiałam oddać go do żłobka. To było ogólnie mówiąc... mama Antka Smerfikowa (1) Bardzo lubię nasz żłobek, córka również. Zanim wybraliśmy Smerfikową... Ola, mama Karoliny szczerze polecam! (1) Z ręką na sercu mogę Wam polecić smerfikową chatkę! Zanim tu trafiliśmy syn... Gohna Bardzo polecam!!! (1) Moja córka chodzi do Smerfikowej Chatki od września 2012 roku i jesteśmy... Dorota mama Mai Mama Izki - opinia (1) W żłobku panuje bardzo miła atmosfera , wszystkie Ciocie są bardzo... Mama Izki Najlepszy punkt opieki (1) Najlepszej rekomendacji mogą udzielić chyba dzieci :), a moja córcia nie... Agnieszka Smerfikowa Chatka (1) Drogie Mamy, z czystym sumieniem mogę polecić tą placówkę. Mój syn chodzi tu... Lidia Smerfikowa (1) Dziecku nigdy nic się nie stało, chodziło do przedszkola radośnie, dużo... mama profesjonalna opieka (1) super opieka, oddając córkę mam pewność że jest w dobrych rękach bartek Wiadomość dla czujnych matek! (5) Pierwsze wrażenie super, do wyposazenia nie mam zastrzezen. Zrezygnowalam po... JosiaSamosia Marta - opinia (1) Moje dziecko chodzi do tego przedszkola od marca tego roku i jestem bardzo... Marta Polecam (1) Mój Synek chodzi do Smerfikowej Chatki odkąd skończył roczek. Najpierw w... oliska rewelacja:) (1) Polecam wszystkim ten żłobek, atmosfera świetnia, Panie opiekunki... Karolina Jak w domu :) (1) Polecam wszystkim Mamom i Maluszkom ,miła atmosfera , rewelacyjne Ciocie,... Marta