Śmietnik przy ulicy Noskowskiego 17B

Witam serdecznie,

Kieruję zapytanie do mieszkańców z ulicy Noskowskiego 17B. Czy zostali Państwo poinformowani przez SM Suchanino o budowie altany śmietnikowej, sporej wielkości (na 3 kontenery śmietnikowe) przed wejściem do klatki w budynku przy ulicy Noskowskiego 17B?
Ja, jako członek SM Suchanino, nie zostałam poinformowana o tym fakcie i wyrażam swój sprzeciw. Wysłałam już w tej sprawie pismo do Spółdzielni.

Jeżeli Państwo są podobnego zdania to proszę o wyrażenie swojego sprzeciwu w postaciu stosownego pisma skierowanego do SM Suchanino. Im będzie nas więcej tym poważniej będą nas traktować.

Chcialam zaznaczyć, że planowany śmietnik będzie miejscem, smrodu, insektów i nieustannego balaganu pod Państwa oknami.

Pozdrawiam,
Joanna
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Śmietnik przy ulicy Noskowskiego 17B

Witam Pani Joanno,
rozumiem, że wcześniej zbudowana altana śmietnikowa, która stoi z jednej strony "niby" pomiędzy blokami 15 a 17 a z drugiej strony również pod oknami mieszkańców bloku 15 Pani nie przeszkadza?

Skoro jest Pani mieszkańcem bloku 17 zapewne widzi Pani co się dzieje w tym naszym wspólnym śmietniku! Czy nie?
To dopiero jest "miejsce, smrodu, insektów i nieustannego balaganu" jak to Pani dobrze ujęła, i to Pani nie przeszkadza?

Nie przeszkadza Pani to, że non stop jest tam pełno śmieci i nie raz jest tak, że wręcz się "przelewają i wylewają" z tej altany, pomimo tego, że stoi tam więcej kontenerów niż w nowej altanie.

..... no ale cóż, ta altana śmietnikowa stoi bardziej przy bloku 15 a nie pod 17 tak więc zapewne zaistniała sytuacji Pani nie przeszkadza, prawda bo nie pod Pani oknami ma miejsce taka sytuacja, prawda?

Pozdrawiam
Mieszkaniec
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0