Z dużym smutkiem patrzyłem jak "pewni" ludzie w tak wspaniały dzień mogą sobie zepsuć imprezę. Wszystko im przeszkadzało. Mimo usilnych starań personelu ( bo niestety zawsze trafi się jakaś "szlachecka para"), której trzeba nadskakiwać i mimo przykrych słów zacisnąć zęby i uśmiechać się i spełniać wszystkie zachcianki.
Uważam, że restauracja stanęła na najwyższym poziomie usług. Wszystko było bardzo smaczne ,ładnie podane , bogate menu ( myślę ,że w centrum Gdańska za takie trzeba zapłacić 600zł za parę), obsługa stanęła na wysokości zadania.
Myślę ,że Magda Gessler nie spełniłaby tych ludzi oczekiwań ,
........tych ( niestety zmanierowanych , agresywnych nie przyjemnych osób, które chyba zapomniały, po co przyszły.
Na przyszłość proponuję im imprezy w innych lokalach typu: Hotel Grand, Sheraton , Willa Ewa, itp. , ale nie zapomnijcie już odkładać pieniądzy.
Myślę , że opluwanie i mówienie swego "odmiennego " odczucia na łamach portali , a nie wprost na pewno jest przykre dla właścicieli jak i personelu .
A tak dla wszystkich normalnych i pozytywnie nastawionych ludzi ( czyli całej reszcie ludzi w lokalu oraz właścicielom , życzę codziennego uśmiechu na twarzy , radości.