polecam (1) Moja córka chodzi do smykowa i jest bardzo zadowolona, czyli ja również.... JMR polecam (1) córeczka jest w grupie żłobkowej od stycznia. Obawialiśmy się tej decyzji a... Magda Bardzo zadowolona (1) Moje dziecko chodzi do tego przedszkola od trzech miesięcy i jestem bardzo... Julia
rodzicom (4) Zastanawiam się czy nie wypisać mojego dziecka z tego przedszkola. Niby jest... rodzic wspaniałe miejsce (1) Smykowo to świetne przedszkole, gdzie panuje niezwykle sympatyczna, rodzinna... K. polecamy!!! (1) Moje dziecko uczęszcza do Smykowa od sierpnia tego roku. Po przykrych... mama_5latka Super! (3) Na prawdę gorąco polecam przedszkole, moja córcia chodzi do niego od początku... kk super przedszkole (1) Moja przygoda z przedszkolem smykowo trwa drugi rok. Mam porównanie bo przez... mama POLECAM SUPER PRZEDSZKOLE (2) Już na pierwsyz rzut oka widać, że przedszkole jest dobrze zorganizowane i... AR rewelacja (2) Witam wszystkich rodziców. Do tego przedszkola mój syn chodzi już dwa lata.... tata szczerze zadowolona (1) Uważam, że przedszkole jest warte polecenia z prostego powodu przemiłej... zadowolona rodzina szczerze zadowolona (1) Uważam, że przedszkole jest warte polecenia z prostego powodu - przemiłej... zadowolona rodzina to fajne przedszkole - polecam (2) Moje dziecko uczęszcza do tego przedszkola od września 2011. Jesteśmy bardzo... ala Smykowo jest OK (2) Dziwią mnie opinie na forum. Moja córeczka jest w grupie słoneczek i bardzo... Karolina Super przedszkole !!! (3) Mam dziecko w Smykowie i jestem bardzo zadowolona. Moje dziecko zrobiło... mamusia opłaty (3) Płatności wysokie! Sprawy opłat budzą dużo wątpliwości, widzę ze nie tylko u... mamusia :) i po zebraniu (6) zebranie nic nie wniosło !! Panowie Prezesi nie mają pojęcia o działalności... mama1 Wspaniałe przedszkole (2) Jest to pierwsze przedszkole dla mojego dziecka (2 latka) i jestem pod... rodzice radosnego przedszkolaka Basia - opinia (2) Dla mnie sprawdzone i dobrze prowadzone przedszkole, przyjazne dzieciakom.... Basia Polecam (2) Zgadzam się z opinią wyżej - również jestem bardzo zadowolona. Panie są... zadowolona mama