SobOtnia Impreza , Dziewczyny nie macie z kim pójść ? -

Temat dostępny też na forum: Wrzeszcz Górny Oliwa
Hej :) Z reguły nie uciekam się do takich sposóbów , ale czasem życie do tego zmusza :)

Jutro sobota :))Dlaczego mam siedzieć sama w mieszkaniu , gdy może większa część z Was zrobi to samo - A WYSTARCZ CZASEM POGADAĆ .
Studiuję na UG mgr , nie znam jeszcze do końca trójmiasta i nie zdążyłam zawrzeć tylu znajomości ile bym chciała.

Czy znajdą sie tu sympatyczne dziewczyny chcące wybrać się jutro z Gdańska na imprezę do Sopotu ?

Po prostu pobawić się , spędzić miło wieczór, pogadać i przede wszystkim nie schodzić z parkietu :)

Jeśli nie czeka na Ciebie w domu stęskniony chłopak, zniecierpliwiony pies... krzycząca mama, czy też nie będzie Cię akurat jutro " bolał brzuch"
- jeśli zostawisz te wszystkie preteksty hen daleko i zechcesz bawić się do samego rana napisz :)

SOBOTA, 5 listopada - dziewczyny potrafią bawić się wspólnie :)))

Zaspa, Wrzeszcz, Oliwa , Przymorze !!!! :)
Syla
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: SobOtnia Impreza , Dziewczyny nie macie z kim pójść ? -

Hej :)
Również siedzę dzisiaj sama w mieszkaniu, wszyscy znajomi wyjechali na weekend poza trójmiasto.
Nie mam w sumie z kim dzisiaj się wybrac na jakies party.
Jestem na III roku na Ug.
Tylko może jakiś klub w Gdańsku?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

SobOtnia Impreza , Dziewczyny nie macie z kim pójść ? -

hmm... a znasz w Gadansku jakieś fajne kluby ? możesz któryś zaproponować ? z jakiego os jesteś ?

:)

Hejka czy imprezka w sobotę jest nadal aktualna? Ja jestem chętna na najbliższy weekend :-)

Siemka dziewczyny!
Jestem Marlena mam 24 lata. Chętnie poszerzę swoje grono znajomych bo brakuje mi takiej kumpeli od serducha jak to sie mówi. Poznam wesołą koleżankę/ki w celu wspólnych wypadów na miasto (kawka, kino zakupy imprezka :) O w ten weekend możemy śmignąć na jakieś party ! .Pozdrawiam serdecznie. aishaaa87@wp.pl

To ja się dołącze do tematu, też nigdy nie sadziłam, ze w takich miejscach bede szukala znajomych, ale cóż :)
Mam na imie Monika, mam 21 lat,mieszkam w Sopocie, jestem studentką i tez chetnie wyjde na party :D
moj mail : demoonika@o2.pl

Inne tematy z forum

Czy kobiety lubią minetke, czemu nie zapraszają facetów do domu? (66 odpowiedzi)

Uwielbiam robić minetke, niektore kobiety ponoć też hihi ale albo się ukrywają, albo wstydzą lub...

Para szuka pary (5 odpowiedzi)

Hej, chcielibyśmy się spotkać z fajną parą na drinka- inteligentni i zadbani - ona 34 on 42....

Feromony na pierwszej randce (52 odpowiedzi)

Poznałem jakiś czas temu sympatyczną dziewczyne, na której bardzo mi zalezy oraz umówiliśmy się...