Ja też po 40 i wcale nie czuję się babcią, a ogölnie miło by było nawiązać nowe znajomości, bo z dogadaniem się nigdy nie miałam problemu, czy to była osoba starsza czy młodsza Pozdrawiam i czekam na spotkanie w Almie 5 października Marzena
Witam.Prawdopodobnie będę jechała na turnus pociągiem z Warszawy,ale to jeszcze konkretnie nie ustalone.myślę że będzie zgrana ekipa i się wszyscy dogadamy :) pozdrawiam
Niedana babcia o której piszesz wygląda lepiej niż ty i w lepszej formie inteletualnej od ciebie. z takim podejściem to powinni rehabilitować ciebie na głowę i to niekoniecznie w almie :)
hejka :) ,ja nie z Mazur ale też z zapytaniem czy 5 października ktoś wyjeżdża do Almy z okolic Warszawy lub z samej Wawy? w towarzystwie zawsze milej :) pozdrawiam turnus :)
Hej, piszesz że również jedziesz z W-wy, pociągiem czy autem? Kobieta czy mężczyzna? możesz podać jakieś szczegóły?, chętnie się przyłącze do podróży jeżeli 5 październik wyjazd,czekam na odzew, Marzena
no cóż ,nie wiem K czy jesteś chętny zabrać w podróż nieznajomą M :) ? wyjeżdżasz 5 października,o której godzinie? ja się wacham czy nie kupić biletu na pociąg,bo nie wiem czy moje towarzystwo by ci odpowiadało,gdyż jestem dość wygadaną osobą :) :) może dasz namiary na siebie to się dogadamy co do podróży ? :) czekam na odzew jeśli to aktualne :) pozdrawiam..
jednak kupię bilet na pociąg bo tak naprawdę trudno się zgrać jak się jeszcze nie zna osoby :) ale nic straconego z powrotem ,być może że się dogadamy ,pozdrawiam :)