Anna Jędrych - opinia (1) Bardzo dobra szkoła, profesjonalni nauczyciele, mało uczniów w klasie, bardzo... Anna Jędrych Sokrates (1) Szkołę Sokrates wybraliśmy kilka lat temu spośród 8 szkół niepublicznych w... JK Szkoła godna polecenia (1) Szkoła okazała sie świetnym wyborem dla córki po powrocie do Polski. Czuła... Zadowolona mama
Szkoła Sokrates (1) Szkołę tę wybraliśmy dla naszego syna spośród różnych w naszym mieście... AZ Sokrates - szczerze polecam! (1) Szkołę wybraliśmy głównie ze względu na dogodny dojazd i małe klasy. Nasz... M. Tegoroczny absolwent (2) Negatywna opinia przedstawiona przez rodzica który rezygnuje jest kłamliwa.... w.w. i l.l-w nie do końca (3) Zrezygnowaliśmy z uwagi na inne oczekiwania odnośnie pracy wychowawczej z... Berenika ŚWIETNA SZKOŁA!!! (4) Polecam szkołę Sokrates. Jest to bezpieczna przyjazna uczniom i nauczycielom... Mama Rezygnujemy... (2) Niestety nie jesteśmy zadowoleni. Oczekiwaliśmy więcej od szkoły prywatnej,... niezadowolona Mama 2 uczniów - opinia (1) Mam dwójkę dzieci w szkole i jestem zadowolona, ale są też minusy. Wszystko... Mama 2 uczniów Na plus! (1) Ogólnie jestem zadowolona ze szkoły. Moje dziecko uczęszcza do szkoły... Mama uczennicy Świetna szkoła! (1) Choć już po tygodniu nauki syna miałam ochotę wystawić pozytywną ocenę... mama pierwszaka Szkoła godna polecenia. (1) Bardzo dobra szkoła. Różnorodność zajęć dodatkowych. Warto nadmienić, iż... Rodzic Wspaniała szkoła. (1) Uważam,że szkołę naprawdę warto polecić przede wszystkim ze względu na... Mama rodzic - opinia (1) Szkoła jest dobra, nauczyciele przyjaźni dla uczniów i rodziców, chętnie... rodzic mama - opinia (1) rozumiem, że początki są trudne, ale szkoła działa już blisko 2 latA! W... mama mama - opinia (1) Miła kameralna szkoła mama Bardzo Dobra! (1) Moim zdaniem sokrates to najlepsza i najbezpieczniejsza szkoła w polsce! Kuba