Solarium Coffe Sun- Pomóżcie!

W grudniu 2011 roku kupiłam na portalu groupon.pl kupon rabatowy do wykorzystania w solarium Coffe Sun w Gdańsku, kupon jest ważny do kwietnia tego roku. Ostatnio chciałam skorzystać z usługi, dzwoniłam tam kilka razy,a że nikt nie odbierał, postanowiłam tam pojechać. Okazało się, że solarium jest zamknięte, a na drzwiach wisi kartka, że lokal jest na sprzedaż.Zostałam oszukana, jest mi przykro z tego powodu. Czy ktoś z Was jest może w podobnej sytuacji i też kupił ten kupon? Co mam zrobić? :(
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Solarium Coffe Sun- Pomóżcie!

napisz mail do grupona, opisz sytuacje, powinni zwrócić ci kase. mojej koleżance zwrócili cenę za kurs jezykowy, kt się nie odbył z powodu zbyt małej liczby chętnych. tylko, że ona miała maila od firmy na potwierdzenie, nie wiem jak tutaj będzie.

Ja też kupiłam grupon na to solarium i okazuje się że baba zwinęła się i olała wszystko,rewelacja,to tylko Polska!

groupon bez problemu odda wam kase

Napisałam do groupona maila, oddadzą mi kasę, jeśli otrzymają pisemne potwierdzenie od partnera czyli tej babki, że skorzystałam tylko z jednej wizyty. A jak mam się z nią skontaktować, skoro nie odbiera telefonu a solarium jest zamknięte?

Pięknotka- a jak wygląda Twoja sytuacja? Wykorzystałaś ten kupon? Bo ja byłam tylko raz, a do wykorzystania mam 100 zł.

Inne tematy z forum

Męskie stringi na plaży i na codzień co sądzicie? (5 odpowiedzi)

Cześć wszystkim, Chciałabym poruszyć dość nietypowy temat, który ostatnio zaprząta mi głowę. Mój...

botox, gdzie polecacie? (26 odpowiedzi)

witam, chciałabym wybrac sie na botox (chce pozbyc się zmarszczek nad brwiami i minicznych przy...

Skup odzieży używanej w 3mieście, gdzie? (52 odpowiedzi)

cześć wszystkim! po porządkach w szafie mam 2 worki ubrań i miejsce na nowe ciuchy :) czy...