Re: kontakt
POMOCY !!!!! Jestem oszukana !!!!
marc_bud
Otrzymałam od „Kaśki” namiary na solidną firmę. Później ta firma „Marc_bud” odezwała się do mnie co zresztą widać na forum. Przysłali nawet zdjęcia na maila. Naprawdę ładne fotoski, ale????????
Pochwaliłam się dziś mojemu chłopakowi i zrobiłam z siebie idiotkę bo pokazał mi, że wiadomości od Kaśki i od firmy Marc_bud są wysyłane z tego samego komputera. Kiedy przeszukaliśmy forum to okazało się że przy frazie z numerem telefonu tej firmy 0-509-655-575 pojawia się stale ten sam numer komputera, ale zmieniają się podpisy, Anka, Kaśka, Kasia, Gosia, Ela… Więc dziękuję panu Marcinowi, który mi przysłał maila (choć nie wiem czy tak ta osoba ma na imię) za zdjęcia i ofertę. Nie mogę zaufać firmie kiedy na samym początku widzę, że coś jest nie tak. Stosuje pan dziwne zabiegi marketingowe podszywając się pod zadowolonych klientów i to w dodatku podając się zawsze za kobiety. Może dla pana to sprytne posunięcie, ale dla mnie to głupota. Ciekawe jak inni to ocenią.!!!!!!!!
Nie pytam czy z panem wszystko gra bo to pana osobista sprawa.
Nie twierdzę, że jest pan złym fachowcem. Zwrócę tylko uwagę, że napisał pan w mailu „solidny”, a jednym z synonimów tego przymiotnika jest słowo uczciwy.
Może to klucz do tego, że jest pan gotów podjąć każdą pracę od zaraz. Może gdyby postępował pan uczciwie to by pojawiały się prawdziwe posty o tej firmie. Przepraszam za mój ton wypowiedzi, ale irytują mnie takie sytuacje.
P.S.
Kiedy szukaliśmy w Google tej firmy to w wynikach pojawiły się wynajmy mieszkań i sprzedaż samochodów na części. No comments…
Dziękuję portalowi trójmiasto.pl bo dzięki Wam może uniknęłam przykrości szukając później Kaśki, albo Elki.
Dodam to w google aby już nie było takich naiwnych.
0
0