Solidna, uczciwa, rzetelna szkoła!
Skończyłam w Res Primae kurs podstawowy.Niestety,z przyczyn osobistych musiałam zrezygnować z kontynuacji, chociaż chcę wrócić.Nigdy wcześniej nie miałam kontaktu z językiem angielskim.Przy zapisie dano mi gwarancję,że jeżeli regularnie będę uczyć się słówek(wspaniały program komputerowy autorstwa pana Jana Krysiaka), to bez problemów porozumiem się (oczywiście w stopniu elementarnym) w tym języku.I tak się stało!Miałam okazję wypróbować swoje umiejętności w wakacje.Ale dodam, że solidnie ćwiczyłam słówka i nie opuściłam ani jednego zajęcia.
Chcę nadmienić, że w tej szkole starszy syn przygotowywał się do FC (ocena B),zaś młodszy po rocznym pobycie w B... z powodu wygodniejszych godzin (porażka,"mamo,po godzinie już się nudziłem") z entuzjazmem wrócił do Res Primae.
Nie trzeba być znawcą, żeby zauważyć, że uczą,żeby nauczyć,a nie żeby (przepraszam za kolokwializm) "skosić" pieniądze.Aha,dowiedziałam się, że pan Jan ma uprawnienia egzaminatora maturalnego,wnioskuję z tego,że również kompetentnie przygotowują do matury.
Uczciwie i z czystym sumieniem POLECAM!!!!!
Chcę nadmienić, że w tej szkole starszy syn przygotowywał się do FC (ocena B),zaś młodszy po rocznym pobycie w B... z powodu wygodniejszych godzin (porażka,"mamo,po godzinie już się nudziłem") z entuzjazmem wrócił do Res Primae.
Nie trzeba być znawcą, żeby zauważyć, że uczą,żeby nauczyć,a nie żeby (przepraszam za kolokwializm) "skosić" pieniądze.Aha,dowiedziałam się, że pan Jan ma uprawnienia egzaminatora maturalnego,wnioskuję z tego,że również kompetentnie przygotowują do matury.
Uczciwie i z czystym sumieniem POLECAM!!!!!