Sopot Hit Festiwal

Sopot Hit Festiwal - najgorętszy festiwal roku!TVP2 i Radio Eska zapraszają na Sopot Hit Festiwal, który odbędzie się w dniach od 8 do 9 sierpnia. W Operze Leśnej w Sopocie usłyszymy najgorętsze hity Lata 2008. Na scenie zobaczymy 15 wykonawców polskich i 15 wykonawców zagranicznych, którzy wezmą udział w konkursie. Jako goście specjalni festiwalu wystąpią: Kate Ryan, zespół Feel i ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Pachanga - "Calienta " była niezła

doda

jest to super laska piosenki ma exxxxtra ale charaaaaakter do bani. i to jest prawda. wygrywa bo umi dogadać i tyle . chowa się przy wykonawcach piosenek zagranicznych.

doda rzadzi

doda dała czadu ogólnie ma fajne piosenki i nie jest beznadziejna

doda boże.........

no no super było...

ich troje to trujkącik

I dzień

wiecie kto wpierwszy dzień jako gość śpiewał na koniec???jeżeli wiecie powiedzcie plissss.

doda

ja u8warzam ze doda jest przestarzała ale ma fajne ciało

Ich Troje badzSami

Ja uwazam ze Doda tez fajnie zaspiewala, ale dajmy innym szanse moim zdaniem najlepiej zaspiewali Ich Troje i Sami glosowalam na nich

RH +

zaśpiewali najlepiej, powinni wygrać, a nie beznadziejna Doda, Flinta czy Ich troje. Beznadziejaaaaaaaaaaaaa! Zagraniczni wykonawcy znacznie lepiej

:)

bakalarska z inowrocłowia, zaśpiewała z anthony moonem... ja pitole... spaprała jego kawałek, ponieważ śpiewala z playbacku ! :) hehe ona w ogóle nie potrafi śpiewać, no ale tak to jest jak sie ma bogatych tatusiów :)

stawaiałam na k.a.s.a.

stawiałam na k.a.s.a.- piękniejsza ale nie wygrali. trudno=(((

no nie doda wygrała ale obciach

już wolalam bym żeby ich troje wygralo ale coz ta doda wygrala :)-gupi ma zawsze szczeście

super że wygrał shaun baker bo to mi się strasznie podoba

mix

WSZYSTKO BYŁO OK ALE NAJLEPSZE JE YNO TO WE PLAY IN THE TEAM READY? YES GO TO CHURCH P[ JA SE POD CIROM TYPA I TERA ZAKŁADOM SLIPKI J LOVE REWA ..............

DARC I REFREN : ABC UCZE SIĘ ABC z****** SIĘ

szcześliwa

Moją ulubioną piosenką jest Hey, Hi Hello ! Moja siostra cały czas ją śpiewa... ale fajne też było Alex-C i Y-ass ... Obciach to te synchronize lips.... Akon i Jay Delano mieli być też na podium...

Moim zdaniem wszyscy zaśpiewali znakomiciee ;) KAzdy zasłuzył na to co ma :) Przy okazji mam jedno pytanko.. czy na "Polski Hit Lata 2008" wystepował Arash?? i z jaką piosenka??

:/

Ciesze się, ze nie oglądałem ani nie głosowałem, bo widzę że ludzie to kąpletne bezguścia

Shaun Baker ale Pachanga!!!!

Liczyłem na Pachanga thebesciarska muza ale cóż!

Doda do kitu

To źle ze ona wygrała bo mi się ona nie podoba ale cóż... Stawiałam na KASA - pIękniejsza, bądź Papa D - "Bezimienni"

Cayra i Bezik czyli Groovebasterz superlover the best

Inne tematy z forum

Podniebny bal dla katolickich singli "Z widokiem na Miłość" (6 odpowiedzi)

ZAPRASZAMY NA WYJĄTKOWY WIECZÓR DLA KATOLICKICH SINGLI! "Z widokiem na Miłość" podniebny bal dla...

Alarm dla Gazy! SOS dla Flotylli - demonstracja (3 odpowiedzi)

Wczoraj o godz. 20:30 polskiego czasu izraelskie siły zbrojne zaatakowały i zajęły statki Global...

Wojciech Cejrowski - Maniana (3 odpowiedzi)

Wojciech Cejrowski wystąpi w programie stand-up comedy, co oznacza mniej więcej tyle: samotny...