Sopot Hit Festiwal

Sopot Hit Festiwal - najgorętszy festiwal roku!TVP2 i Radio Eska zapraszają na Sopot Hit Festiwal, który odbędzie się w dniach od 8 do 9 sierpnia. W Operze Leśnej w Sopocie usłyszymy najgorętsze hity Lata 2008. Na scenie zobaczymy 15 wykonawców polskich i 15 wykonawców zagranicznych, którzy wezmą udział w konkursie. Jako goście specjalni festiwalu wystąpią: Kate Ryan, zespół Feel i ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

tylko feel xd

tez bym oszla,tyko nie wiem po ile bilety jak ok 50-napewno nie ale bym chciala L:d

ceny

czy ktoś sie orientuje ile kosztowały bilet w zeszłym roku ?

OMG.!!

BOŻE.!! Przecież to jest Sopot HIT festiwal.!! A nie Sopot Festival.!! Głąbie.!!

a jednak feel:)

Jako goście specjalni festiwalu wystąpią: Kate Ryan, zespół Feel i Stachursky.
czytaj co komentujesz!!!!

...

to jest w ogole inny sopot festival. ten organizuje radio eska a ten prawdziwy sopot festival jest pozniej

anty feel

Gdzie wy macie tego feela ??? JA SIĘ CIESZĘ BO ON NIE BIERZE UDZIAŁU I JUPPI !!! NIENAWIDZĘ GO !!!

feel najlepszy

Też bym poszła ze względu na feel, ale nie wiem gdzie mozna kubić bilety

feel

Jeśli, bilety nie bedą z byt drogie, to pójdę tylko ze względu na feel

Jeśli będzie już cos wiadomo o bilecikach dajcie znac, bardzo proszę: 7101981 gg

sopt

a ja sie ciesze ze bedzie pachanga z piosenka "celienta" mam zamiar jechac ich zobaczyc

bilety

a gdzie bedzie mozna kupic te bilety? dajcie znac jak cos !!! pozdrawiam

Bilety.!!

Będą pod konie przyszłego tygodnia.

ech...

Mam nadzieję, że bilety nie będą aż takie cholernie drogie...bo nie dość, że stracę na pociąg (jadę z drugiego końca Polski) to jeszcze dodatkowo bilety za cholera wie ile...a nawet jeśli to mam nadzieję, że opłaci się wydać, tzn że imprezka będzie przednia. :D

Feel..

Yuupi.!! Będzie Piotruś..

będę rzygał

każdy z tych "artystów" jest jak listek mięty w czekoladzie, który zjada grubas w "sensie życia". wyobraźcie sobie co by się z nim stało, jakby zjadł 20 takich listków:)))

a gdzie ala janosz, wydra, ekhm, sorry, to nie ta telewizja...;)

super koncert

wczorajszy koncert był super a bilety były też po 40zł i siedziałam w pierszym rzędzie myślę że nigdzię się nie śpieszyli bo po koncercie rozdawał autografy ,który otrzymała moja córka

Drogo... Tak jak Feel w Operze
Pokaż na co cię stać - okazało się, że to tylko słowa!!! Po wczorajszym występie w Operze Leśnej mogę stwierdzić, że pokazali iż nie stać ich na dużo. Koncert rozpoczął się z poślizgiem (gdzie tu szacunek dla punktualności i fanów) a następnie potrwał... uwaga!!! GODZINĘ!!! Rozumiem, że nie mają może repertuaru na 1,5 - 2 godzin, ale za cenę 60-80 zł od osoby należy się chyba ludziom trochę więcej. Na koniec jeden jakiś taki wymuszony od niechcenia bis i to jeszcze nie żadanego hitowego utworu... No, coż duże roczarowanie. Widać spieszyli się już aby pochałturzyć w innym mieście... Przy okazji patrząc na mapę koncertów to dużych miast, nie licząc Warszawy i nazwijmy to Trójmiasta nie widać.

Bilety

O biletach informacje bedą dopiero w przyszłym tygodniu.

Bilety ?!

Poprosze o info dotyczace biletów jak ktosb edzie wiedzial !

GdZie?????

GDZIE?????????można kupić bilety i za ile????????????? :/ mam to gdzie , ze piszecie , ze "shity lata" itp.- bo tak jest!! Ale nudzę się w domu i z chęcia wybrałabym się tam.. tylko nie ma więcej inf co do biletów:(

Inne tematy z forum

Grow with the flow - coffee rave na dachu - coffee rave na dachu (5 odpowiedzi)

Choć zbliża się jesień, jeszcze przez chwilę jesteśmy w świetle. Muzyka płynie, słońce jeszcze...

Dawid Podsiadło 2026 (15 odpowiedzi)

Dawid Podsiadło ogłosił wyjątkową trasę koncertową - Obrotowy Tour 2026, podczas której odwiedzi...

IX Żeglarska Parada Świętojańska 2025 (4 odpowiedzi)

Już w sobotę, 28 czerwca 2025 roku, miłośnicy żeglarstwa i morskich tradycji będą mogli podziwiać...