Sopot Hit Festiwal

Sopot Hit Festiwal - najgorętszy festiwal roku!TVP2 i Radio Eska zapraszają na Sopot Hit Festiwal, który odbędzie się w dniach od 8 do 9 sierpnia. W Operze Leśnej w Sopocie usłyszymy najgorętsze hity Lata 2008. Na scenie zobaczymy 15 wykonawców polskich i 15 wykonawców zagranicznych, którzy wezmą udział w konkursie. Jako goście specjalni festiwalu wystąpią: Kate Ryan, zespół Feel i ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

RH+ !!!

Powinien był wygrać RH+ mieli najlepszą nutę ze wszystkich !!! Ale dobrze że i Doda wygrała bo Ich troje i flinta&zagrobelny byli beznadziejni !!!

KASIA NOVA THE BEST

Najlepszy występ dała Kasia Nova.

Kupa smiechu!

Brak talentu, brak głosu, brak taktu, brak kobiecosci, wspołczuje tym , którzy ją wybrali, widać dobrze się znają na muzyce.

jedna z osob komentująca hit festiwal napisała, że Dodzie nalezało się zwycięstwo, bo nikt jej nie lubi za to, że ma swoje zdanie i nie boi sie go wygłaszać;) jak widać po komentarzach to ma ona swój całkiem spory funclub (niestety), a co do jej opinii, to owszem wygłasza je, tylko na jakie tematy? zanim napiszecie -Doda jest najlepsza- to dobrze się zastanówcie w czym jest najlepsza....

popieram hahahaha

Masz rację, faktycznie talentu to ona nie ma, jak i również brak umiejetnosci zachowania się, moim zdaniem to jest zero, wyjące zero.

hahahahahaha

Kto tego pustaka wpuscił na scenę???Sztuczna dziewczyna , ze sztucznymi cyckami i końskim smiechem:),kompletne beztalencie kupujace na swoje mleczarnie namioty!

Doda

BRawooo Doda i tak wiedziałam że wygrasz :P hehe DoDa jest NaJlEpSzA hehe :)

sopot:)

uwazam ze piosenka Dody jst calkiem fajnym letnim hiciorem,choc ja bym wolala zeby wygral Anthony Moon lub Papa D. Ciesze sie ze Flinta i Zagrobelny nie wygrali...to by byla masakra:)) ale zobaczymy dzisiaj:) Ja kibicuje Alexowi C,Shaun Baker i Akonowi:))

DODA

POWINNA WYGRAC KASIA CEREKWICKA! nie jakaś doda która odrazu płacze gdy wywolano ja na ;'najlepsza' ludzie niemaja uszu! niesłyszeliscie jak ona spiewała? gdyby zapendowska to usłyszała to by jej srednia miała , kasia piekny głos ale mam nadzieje ze w dzisiejszym koncercie wygra JENNIFFER KAE!!!!!!!! LUB CHARLOTTE!!!!

Nihilo

Szkoda gadać.świat opanowały różowe lale z misiem na plecach i druidzi.To nie ma nic wspólnego z muzyka moi drodzy.Zwyczajna masówka dla plebsu.Kupa światła i dzwięku z płyty gipsowej.Aż dziwie się że odważyli się śpiewać na żywo.Może i dobrze bo można było zobaczyc jakie to z nich beztalęcia.Prawdziwi mistrzowie grają w cieniu i nie są niestety dopuszczani na takie imprezy,bo nie cieszą oka tylko ucho.A z tym niestety coraz większy problem na świecie

Rh+ powinien wygrać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

do ja

jak byś przeczytał/a wyżej byś wiedział dlaczego drugiego dnia nie ma nikogo z polski wyraźnie pisze że drugiego dnia wybieramy Zagraniczny hit lata !! :P

...

Ja stawialem na rh+ - Po prostu Miłość albo Papa D - Bezimienni .... jak zobaczylem kiedy ta malpa ryczala to myslalem ze wylącze tv!!

Re:sprzeciw

Dlaczego drugiego dnia nie ma nikogo z Polski?

...

Matt Pokora będzie ale na Sopot festiwal we wrześniu o ile dobrze pamiętam..:D

Totalna klapa

Naprawdę się dziwię że Doda wygrała, widać należymy do narodu który w ogóle nie zna się na muzyce. Wstyd mi za was, w końcu mamy jakieś piosenki na miarę zachodnich przebojów a wy wybieracie roznegliżowaną upadłą gwiazdkę.... Fuj!!

jak dla mnie mogło wygrac ich troje
flinta jest przeterminowana! doda tez a ich piosenka jest fajna kazdy ma prawo mówic co chce
a teraz poleca głupie komy

Żaaal

Ja na początku stawialem na kase ale spiepszyl piosenke a z tej 3 która zostala to zagrobelny

xxxxxxxxxxxxxx

wisniewski wczoraj nie wyszed bo chcial sobie oszczedzic porazki-naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj lepsza gwiazda w polsce jest doda

gwiazda

doda jest najlepsza gwiazda i nikt tego ani nic tego niezmieni

Inne tematy z forum

XXII Gdyński Nocny Przejazd Rowerowy ... legendarne miejsca (18 odpowiedzi)

Po raz dwudziesty drugi (aż trudno nam uwierzyć) Gdynia rozświetli się setkami lampek rowerowych....

Pomorskie Forum Solidarności Klimatycznej im. Pawła Adamowicza (5 odpowiedzi)

4 grudnia 2025 roku w Gdańsku odbędzie się kolejna edycja Pomorskiego Forum Solidarności...

Bryan Adams (17 odpowiedzi)

Po sukcesach w największych halach w Polsce, w tym wyprzedanej TAURON Arenie Kraków, Bryan Adams...