Sopot Hit Festiwal

Sopot Hit Festiwal - najgorętszy festiwal roku!TVP2 i Radio Eska zapraszają na Sopot Hit Festiwal, który odbędzie się w dniach od 8 do 9 sierpnia. W Operze Leśnej w Sopocie usłyszymy najgorętsze hity Lata 2008. Na scenie zobaczymy 15 wykonawców polskich i 15 wykonawców zagranicznych, którzy wezmą udział w konkursie. Jako goście specjalni festiwalu wystąpią: Kate Ryan, zespół Feel i ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

RH+ !!!

Powinien był wygrać RH+ mieli najlepszą nutę ze wszystkich !!! Ale dobrze że i Doda wygrała bo Ich troje i flinta&zagrobelny byli beznadziejni !!!

KASIA NOVA THE BEST

Najlepszy występ dała Kasia Nova.

Kupa smiechu!

Brak talentu, brak głosu, brak taktu, brak kobiecosci, wspołczuje tym , którzy ją wybrali, widać dobrze się znają na muzyce.

jedna z osob komentująca hit festiwal napisała, że Dodzie nalezało się zwycięstwo, bo nikt jej nie lubi za to, że ma swoje zdanie i nie boi sie go wygłaszać;) jak widać po komentarzach to ma ona swój całkiem spory funclub (niestety), a co do jej opinii, to owszem wygłasza je, tylko na jakie tematy? zanim napiszecie -Doda jest najlepsza- to dobrze się zastanówcie w czym jest najlepsza....

popieram hahahaha

Masz rację, faktycznie talentu to ona nie ma, jak i również brak umiejetnosci zachowania się, moim zdaniem to jest zero, wyjące zero.

hahahahahaha

Kto tego pustaka wpuscił na scenę???Sztuczna dziewczyna , ze sztucznymi cyckami i końskim smiechem:),kompletne beztalencie kupujace na swoje mleczarnie namioty!

Doda

BRawooo Doda i tak wiedziałam że wygrasz :P hehe DoDa jest NaJlEpSzA hehe :)

sopot:)

uwazam ze piosenka Dody jst calkiem fajnym letnim hiciorem,choc ja bym wolala zeby wygral Anthony Moon lub Papa D. Ciesze sie ze Flinta i Zagrobelny nie wygrali...to by byla masakra:)) ale zobaczymy dzisiaj:) Ja kibicuje Alexowi C,Shaun Baker i Akonowi:))

DODA

POWINNA WYGRAC KASIA CEREKWICKA! nie jakaś doda która odrazu płacze gdy wywolano ja na ;'najlepsza' ludzie niemaja uszu! niesłyszeliscie jak ona spiewała? gdyby zapendowska to usłyszała to by jej srednia miała , kasia piekny głos ale mam nadzieje ze w dzisiejszym koncercie wygra JENNIFFER KAE!!!!!!!! LUB CHARLOTTE!!!!

Nihilo

Szkoda gadać.świat opanowały różowe lale z misiem na plecach i druidzi.To nie ma nic wspólnego z muzyka moi drodzy.Zwyczajna masówka dla plebsu.Kupa światła i dzwięku z płyty gipsowej.Aż dziwie się że odważyli się śpiewać na żywo.Może i dobrze bo można było zobaczyc jakie to z nich beztalęcia.Prawdziwi mistrzowie grają w cieniu i nie są niestety dopuszczani na takie imprezy,bo nie cieszą oka tylko ucho.A z tym niestety coraz większy problem na świecie

Rh+ powinien wygrać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

do ja

jak byś przeczytał/a wyżej byś wiedział dlaczego drugiego dnia nie ma nikogo z polski wyraźnie pisze że drugiego dnia wybieramy Zagraniczny hit lata !! :P

...

Ja stawialem na rh+ - Po prostu Miłość albo Papa D - Bezimienni .... jak zobaczylem kiedy ta malpa ryczala to myslalem ze wylącze tv!!

Re:sprzeciw

Dlaczego drugiego dnia nie ma nikogo z Polski?

...

Matt Pokora będzie ale na Sopot festiwal we wrześniu o ile dobrze pamiętam..:D

Totalna klapa

Naprawdę się dziwię że Doda wygrała, widać należymy do narodu który w ogóle nie zna się na muzyce. Wstyd mi za was, w końcu mamy jakieś piosenki na miarę zachodnich przebojów a wy wybieracie roznegliżowaną upadłą gwiazdkę.... Fuj!!

jak dla mnie mogło wygrac ich troje
flinta jest przeterminowana! doda tez a ich piosenka jest fajna kazdy ma prawo mówic co chce
a teraz poleca głupie komy

Żaaal

Ja na początku stawialem na kase ale spiepszyl piosenke a z tej 3 która zostala to zagrobelny

xxxxxxxxxxxxxx

wisniewski wczoraj nie wyszed bo chcial sobie oszczedzic porazki-naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj lepsza gwiazda w polsce jest doda

gwiazda

doda jest najlepsza gwiazda i nikt tego ani nic tego niezmieni

Inne tematy z forum

Rajd rowerowy Ojcowie na Start (3 odpowiedzi)

Ojcowie na Start to wyjątkowy rajd rowerowy dla ojców, mam i opiekunów z dziećmi w wieku 3-15...

Pizza Monday w Olivia Star | Świętujemy poniedziałki #2za1 (4 odpowiedzi)

Od teraz każdy poniedziałek w Olivia Star to prawdziwe święto! Zaczynamy nowy tydzień z przytupem...

Narracje 2026 | Żabianka (8 odpowiedzi)

Wiemy już, kto przygotuje program festiwalu NARRACJE w 2026 roku. W zamkniętym konkursie komisja...