Sopot Hit Festiwal

Sopot Hit Festiwal - najgorętszy festiwal roku!TVP2 i Radio Eska zapraszają na Sopot Hit Festiwal, który odbędzie się w dniach od 8 do 9 sierpnia. W Operze Leśnej w Sopocie usłyszymy najgorętsze hity Lata 2008. Na scenie zobaczymy 15 wykonawców polskich i 15 wykonawców zagranicznych, którzy wezmą udział w konkursie. Jako goście specjalni festiwalu wystąpią: Kate Ryan, zespół Feel i ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dajcie spokój Dodzie pewnioe ma wieksz IQ niż wielu z was a śpiewa tez dobrze, ale mi szkoda że Liber nie wygrał

dziunia

Anthony Moon - "How can i love you" to jest z*******y kawałek i on powinien wygrac a nie jaka Doda wielka królowa ten kawałek musia wygrac !!!!!!!!!!!!!!!!! i znaczek tez był z*******y

sami

sami-znaczek i tak byli najlepsi!!!!!! A jesli chodzi o Dode to malo sie nie polamala na tych swoich bucikach...heheh:)

Mówcie, co chcecie, ale mnie się spodobała piosenka ich troje :) A doda? Phii... gdyby feel startował, nie miałaby szans !! :P

Doda

Doda jesteś the best !!! Tak tryzmaj masz cigle wzgrywac

gvbnjk

szkoda że Dannego nie bedzie lubie jego piosenki tak jak matta pokory. dupa totalna i doda jest do ... niech sie schowa :)

Sami a Doda bez porównania, ale...

Też uważam, że SAMI - Znaczek było niezłe. Może nawet lepsze od Dody...? Ale Doda robi taki szum wokol siebie , ze trudno sie dziwic, ze ludzie na nią głosowali. Doda - Trzymaj się !!!!

Dda SZALEJE

JAk ja sie kocham Dodus byłas z*******a a ta piosenka wiedziałę mze wygrasz pozdrawiam

[!]

Jest Doda wygrała tak miało byc ale fajna piosenke miala... Sami-znaczek tez byli fajni

DODA ŻĄDZI!

Ja sie ciesz że Doda wygrała, jest jedyną taką żywą i zawsze szaloną gwiazdką w PL SB! jestspoko, czasem przegina, ale widać że ma power!

koszmar

kto glosował na to dode żal

Dodzia!!!!!!!!!!

Doda wygrała!!! I tak ma być, jest najlepsza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:)))))))

Żal . . .

Żal tej dody jak nic, Polacy to jednak tandeciaże są totalni !
Tyle było innych gwiazd i lepszych piosenek to od razu widać że gówniarstwo głosowało.
Mam nadzieje, że jutro wygra David Tavare, albo Shaun Baker !

Rusłana

Słyszałam,że będzie Rusłana,ale jakoś nie widze.Szkoda bo jest super!

WOW

:):):))dodziiiaaaaaa

Bo...

Matt i Danny będą na innym festiwalu w Sopocie.

dodaa!!!!!!!!!!!!!

doda górą :D:D:D wygrala kto by pomyslał.... hehe

FEEL

Zastanawiam się czemu FEEL nie jest wśród tych artystów... To dlatego, że występuje jutro jako gość specjalny?

etam a ja sie zapużno zorientowałem że jest koncert ale wiem że wygrają ,,sami"

no właśnie a kiedy będzie festiwal TVN dokładnie. Wie Ktoś ?

Inne tematy z forum

VIII Święto Ulicy Biskupiej (5 odpowiedzi)

VIII Święto Ulicy Biskupiej - z radością zapraszamy na święto sąsiedztwa, historii i wspólnoty.W...

Don't Let Daddy Know Poland (17 odpowiedzi)

Don't Let Daddy Know Poland powraca do ERGO Areny w Gdańsku-Sopocie już 14 lutego 2026!...

Scorpions (15 odpowiedzi)

Koncert Scorpions w Polsce! Wyjątkowe koncerty odbędą się w Trójmieście i Krakowie z okazji...