Re: Sosnówka - Zgorzałe, ktoś był na wakacjach?
~ROZCZAROWANA
(10 lat temu)
Właśnie wróciłam z "sosnówki" i dla mnie to wielka PORAŻKA. Miałam domek typu TUR na dzień dobry odleciała klamka, przeciekająca kabina prysznicowa fundowała nam powódź w łazience po każdej kąpieli oraz rozwalone okno, którego nie szło wogle zamknąć - to tylko początek. Chociaż obsługa wiedziała, że przyjeżdżam z małym (3-miesięcznym) dzieckiem - umieściła mnie na górce, gdzie miałam problemy z wciągnięciem wózka. Przy rezerwacji telefonicznej nie usłyszałam ani słowa o lokalizacji domku, bo oczywiście nie zdecydowałabym się na niego. Atrakcje w stylu jazda konna i paintball to tylko reklama dla ściągnięcia klientów. Koni nie ma na miejscu, a Pani, do której zostaliśmy pokierowani przez całe 5 dni naszego pobytu miała włączoną pocztę głosową. Plac zabaw to tragedia. W słońcu, z przyrządami tylko dla maluszków - mój 6-letni synek nie miał tam zupełnie co robić. W barze rzeczywiście zamulona dziewczyna, która bardziej jest zainteresowana swoim telefonem niż klientami. Długo by pisać, bo bardzo dużo tych mankamentów. Nie wiem, jak to jest w domkach typu "wieżyca", ale rozmawiałam tam z wieloma wczasowiczami i większość z nich była rozczarowana tym ośrodkiem. Napewno warunki nie są adekwatne do ceny za domek, no i te dodatkowe opłaty, jak za pościel, prąd, czy sprzątanie. Przy tym standardzie powinny być wliczone w cenę domku.Co prawda okolica przepiękna, jezioro bardzo czyste, ale ile można leżeć na plaży!!!!!
2
0