Spacer rowerowy :)

Witam,
Mam 26 lat lubię jeździć na rowerze. Ma ktoś ochotę na wspólny spacer rowerowy ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Spacer rowerowy :)

tak oczywiście, zapraszamy na rajd w niedzielę http://www.rowery.gda.pl
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3

60km to sporo ma ktoś ochotę na coś krótszego na poczatek ?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Hello,

Należałoby tu zdefiniować co rozumiesz przez spacer :))

Zamierzałem założyć własny wątek pt. "wspólny spacer na szosie" jako przeciwwagę dla "wspólnych treningów na szosie" ale mnie ubiegłeś - choć Tobie może chodzić o coś innego - stąd pytanie o definicję.
Chciałem własny wątek bo tempo tych zawodników od "treningów" jest mocno nie dla mnie - jeżdżę ciężkim rowerem Unibike Expedition dodatkowo dociążonym gadżetami ;)) i jakbym nie jechał (pod górkę jak żółw, z górki wiatr gwiżdże w uszach) to i tak średnią mam 22 km/h. Tyle, że dystansy to lubię stówkę i więcej.

Może jest ktoś kto chciałby w tym stylu pospacerować po szosie??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

chętnie, ale nie po szosie... ;)

Hej
Jestem kobietą ;) mój nick może być mylący ....
przez spacer rowerowy rozumiem niezbyt szybkie około 20km /h jeżdżenie...nie zalezy mi żeby się ścigać tylko żeby miło spędzić czas pedałując.... spedziłam 3 tygodnie na rowerze w Szwecji jeżdżąc z cięzkim bagażem w sakwach po około 80-100km dziennie i bardzo miło wspomnam tamtą wyprawę.... i te 100km przez cały dzień to nie było dużo poza tym nie lubię ruchliwych ulic gdzie samochody wymijają rowerzystów na centymentry ..... fajnie by było gdyby ktoś miał ochotę na taki spacer rowerowy bez szalonych prędkości ala "treningi na szosie".

"60km to sporo":) a 80-100km dziennie z sakwami to nie sporo?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Zbiórka o godzinie 10:30. Do zobaczenia :)

http://chajpa.pl/sport/

80-100 z sakwami to sporo ale zaczynając o 7 rano i kończąc koło 19 to wychodzi troche przerw .... wydaje mi się ze pewnie na tego pieroga jedziecie jednym tchem chyba że się mylę proszę w takim razie o sprecyzowanie jak to mniej więcej wygląda ....

jak masz trasę to ja na szosę się wybiorę jutro :) mam pracę od 16 więc do 15 mogę jeździć... :D jak coś to zapraszam gg:5179064

Hello,
Faktycznie Aniu, jeśli chodzi o mylącego nicka to masz szóstkę z maskowania ;))
Osobiście nie chodzi mi o ruchliwe drogi, ale zdecydowanie stawiam na te twarde. Zabrałem się w zeszłym roku na szlak elektrowni wodnych i jak droga leśna przeszła na 2 km w bruk to myślałem, że oszaleję - tak się wszystko telepało... :)) Aż mi się lampka B&M utelepała :((

Kwestia inna ustalenie punktu startu - z punktu widzenia Gdańska (a mam wrażenie, że większość forumowiczów to Gdańszczanie) mieszkam za Gdynią i do np. Wrzeszcza, skąd rusza wyprawa na pierogi mam 34 km.

też nie wiem ani skąd, ani o której? :D
i las odpada dla mojej szoski ;/

Racja, 34 km x 2 = 68 - aby zrobić spacerek 100 km, to trzeba być mocno zmotywowaną

Dojeżdżasz do najbliższej stacji SKM i robi się znacznie bliżej. Jeżeli dobrze pamiętam, to w tym roku przewóz rowerów jest za darmo.

Proponuje w sobote spacer rowerowy do sobieszewa na rybe :) spotkanie np gdzieś w Gdańsku głównym sa chętni ? jęsli będzie więcej chętnych i dużo siły w nogach może gdzies dalej dojechac proponujcie....
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

praca.. odpadam ;

Dziekuje Aniu za wspaniale spedzony dzien.Rybka byla wysmienita.Sciemniaj dalej.Powodzenia.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

ale o co chodzi?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

No że ryba była OK.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Zabezpieczenia i drzwi do piwnicy (21 odpowiedzi)

Hej. Na wstępie zaznaczam, że jestem w pełni świadomy tego, iż w piwnicy rowerów się nie...

trening interwałowy (25 odpowiedzi)

witam! mam pytanie co do treningu interwałowego, czy ktoś z forumowiczów jeździ może w ten...