Spacer w Lumina Park

Temat dostępny też na forum: Spacer w Lumina Park
Lumina Park otwiera największy Park Iluminacji na Pomorzu, tuż obok Trójmiasta. Kosmiczna Podróż w Czasie w Parku Kulturowym Faktoria rusza 29 listopada. Lumina sp. z o.o., organizator największych parków iluminacji w Europie, otworzy swój najnowszy Lumina Park w Pruszczu Gdańskim. Odwiedzający będą mieli okazję podziwiać ponad 200 instalacji świetlnych rozmieszczonych na półtorakilometrowej ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Błąd w opisie lokalizacji

"Pinezka" przy plakacie podaje lokalizację CIKS (ul. Chopina) a Faktoria, zresztą zgodnie z opisem, jest przy ul. Zastawnej. To około 1,5 km różnicy w lokalizacji więc proponuję poprawić opis przy "pinezce" ;).
A przy okazji można informację o miejscach parkingowych też poprawić (one NIE znajdują się przy ul Grunwaldzkiej) - na parking Faktorii wjeżdża się od tej ulicy.
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 0

Tytuł jest trochę mylący

Raczej "Podróż w czasie" , co do kosmosu jest nie wiele, ale fajnie duża przestrzeń. Problem z parkingiem, Jai dojedziesz na 16 :00 to luźno, im później tym gorzej i z wjazdem i wyjazdem.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wichura

Czy przez wichurę jest zamkniętym park ?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Małe pytanie: gdzie zostały wyprodukowane diody użyte w tych iluminacjach?

Jeśli w Chinach, to ja nie jestem tym miejscem zainteresowany.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 11

Pfff...

TO chyba musisz wyrzucić połowę rzeczy z domu ;-)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zamknięta Faktoria

Jestem zaskoczona, że w związku z tą świetlną wystawą została w większości zamknięta Faktoria!!! Park ogólnodostępny dla wszystkich bezpłatnie jest zamknięty na ponad 3 miesiące, łącznie z placem zabaw i większością alejek spacerowych.
:(
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4

Mam nadzieję, że CKiS coś z tego ma pro publico bono

bo atrakcja dość wątpliwa, a park praktycznie wyłączony.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

moze i watpliwa

ale..tlumy w godzinach wieczornych wskazuja,ze chyba jednak jest to atrakcja :D
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Byłem 26.12.2024

tłok był spory, ale warto - naprawdę mi, malkontentowi, bardzo się podobało
jak ktoś już pisał - problem był z zaparkowaniem, akurat duży parking od drugiej ulicy dojazdowej (Zastawnej) był jeszcze zamknięty
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Świetne miejsce

Bardzo dobrze się bawiłam, choć byłam z przyjaciółkami, a wszystkie 45+. Miejsce i na rodzinny spacer, i na randkę, i dla przyjaciół. Śnieg to wartość dodana :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Park Świetny Ładnie Oświetlony na Ogromnym terenie spacerek na spokojnie to 90 minut.

Polecam każdemu co lubi Swiatełka . Każdy trafi bez problemu , Parking obok Faktori oraz ul zastawnej.
Dla nie zadowolonych, tam i tak do wiosny się nic nie dzieje. A jak ktoś już pragnie placu zabaw to ul S.Rogozinskiego jest nowy petarda.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Ładnie i dużo iluminacji i tanio , z porównaniem do Gdynii to tu jest lepiej i to o dużo
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Depeche Mode Tribute - Spirit in the Forest (9 odpowiedzi)

Spirit in the Forest to profesjonalny zespół muzyczny zajmujący się wykonywaniem przebojów...

Remcon 2025 (22 odpowiedzi)

Powraca najchłodniejszy festiwal na północy. Przeskok na EXPO był zdecydowanie ciekawym...

Maciej Stuhr: Mam to wszystko w Standupie! (48 odpowiedzi)

Maciej Stuhr powraca na scenę kabaretową w wielkim stylu! Jego najnowszy program, czyli Maciej...