Speak up, uwaga!!!!

Szkola Speak up zrobila tyko wokol siebie reklame- otoczke, a tak naprawde polityka firmy jest bardzo bardzo kiepska. Jest mnostwo niedociagniec, nie ma osoby odpowiedzielnej z ktora mozna cokolwiek ustalic. Szczyca sie plastycznym grafikiem a tak naprawde jest to jakis koszmar. Umawiac sie mozna tylko 3 tyg do przodu na zasadzie kto pierwszy ten lepszy, jezeli brak miejsc musisz niestety 2 tygodnie czekac na swoj termin a placisz pieniazki tak czy owak! to bylo na porzadku dziennym.Jest bardzo niedopracowana taktyka a uczen jest poszkodowany. Malo tego nie wiem czy wiecie ale zaczynajac wspolprace ze Speak up nawiazujecie wspolprace z bankiem Santander. To jest istny koszmar. Dlugi sie ciagna za mna juz pol roku a oplacalam z miesiaca na miesiac regularnie. jezeli sie spoznilam 3 dni bank dzwoni albo wysyla pismo za ktore placisz 13 zl za kazdym razem + oraz odsetki! w momencie kiedy oplacisz kare oni wysylaja kolejne pismo ze jestes dluzny kolejne 13 zl + odsetki.Po zerwaniu umowy ze Speak up szkola nie informuje bank, pomimo tego ze masz wszystko uregulowane, bank wzywa cie do placenia bo nie widza zerwania umowy i straszy windykacja a to wina szkoly!! koszmar, same nerwy
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Speak up, uwaga!!!!

Witam serdecznie,

Z tej strony E-Rzecznik Speak up. Chciałbym bardzo pomóc w tej sytuacji oraz dokładnie zbadać wszystkie kwestie, jakie zostały poruszone w tej wiadomości. W związku z tym poproszę o podanie w wiadomości prywatnej szczegółow to jest imienia i nazwiska, numeru studenta, danych szkoły i przesłanie do mnie na adres erzecznik@speak-up.pl. Moim celem jest, aby każdy z uczniów szkoły Speak up był zadowolony z poziomu i jakości nauczania, dlatego bardzo chcę pomóc i przeanalizować opisane sytuacje.

Z niecierpliwością czekam na e-maila.

Pozdrawiam
E-Rzecznik Speak up
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

Re: Speak up, uwaga!!!!

Ojoj pani rzecznik... Coś chyba jednak jest na rzeczy.

Wpiszcie w wyszukiwarkę SPEAK UP FORUM PRAWNE, a pojawią się fora z setkami (tysiącami?) wpisów pt. "Jak uwolnić się od umowy ze speak up". Zobaczcie - może coś tam być nie tak, skoro tak wiele osób chce rozwiązać ze speak up umowę i ma z tym problem!

To co powyżej napisałem to stwierdzenie faktów i proszę uprzejmie moderatorów o nieusuwanie wpisu, gdyż może być on ważną przestrogą dla innych!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1