Specialized

hej
Mam pytanko, gdzie w Polsce można dostać ramy Specialized ? Jakiś sklep internetowy czy coś?

czekam na info
pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Specialized

Zapytaj w:
SKI TEAM SPORT SHOP
ul. Świętojańska 36/Abrahama 35
81-391 Gdynia
albo jedynie na e-buy

ski team juz nie ma speca, tylko resztki. nowy importer lada dzien sie ujawni pewnie.

Cześć bedziemy mieli speca w przyszlym roku i mamy tez do sprowadzeni niektore rzeczy jeszcze w tym roku od nowego polskiego dystrybutora wiec zglos sie do mkbike sopot 58 551 40 14 na telefon dostaniesz info co dalej robic lub tez napisz maila sopot@mkbike.com.pl
Sorki za reklame

A kto jest teraz dystrybutorem. Chodzi o to, że chce sobie zmienić ramę, a nie mam ani żadnego katalogu SPecialized, ani nie wiem skad ja sciagnac w jakich sa cenach itp td

oficjalna prezentacja speca jest za tydzien w czwartek w pradze i po tym terminie powinien sie ujawnic nowy dystrybutor. takze daj sobie chwilowo na wstrzymanie, albo kup w usa.

Dystrybutor będzie w Czechach i będzie zaopatrywał również Polske. To nieoficjalne informacje ale raczej pewne.

dystrybutor bedzie Polski, info z pierwszej reki :)

oferta speca na polske jest praktycznie taka sama jak na stronie specialized.cz jak bedziesz chcial info dokladne to napisz maila
mamy juz dokladne ceny na przyszly rok :)
Pozdrawiam Dominik

Inne tematy z forum

Czy są jakieś prowizje i haczyk? (3 odpowiedzi)

Szukam kasyna, które nie będzie miało ukrytych opłat i problemów z wypłatami. Skąd mam wiedzieć,...