Zbigniew Konieczny - ocena (1) Szeroki zakres wiedzy, profesjonalne podejście do klienta to dwie... Zbigniew Konieczny Jakub - ocena (1) Doradztwo kredytowe oceniam bardzo pozytywnie. Doradca był kompetentny,... Jakub Bartek - ocena (1) W związku z tym, że moja żona jest osobą spoza UE, mieliśmy problem ze... Bartek
Symeon - ocena (1) Z wielką przyjemnością wystawiam pozytywną opinię Pani Aleksandrze Witce.... Symeon Iwona Lutecka - ocena (1) Razem z mężem polecamy współpracę z Panią Aleksandrą Witka, która... Iwona Lutecka Kasia - ocena (1) Polecam serdecznie współpracę z Panią Aleksandrą. Zostałam bardzo... Kasia michał - ocena (1) Obsługa kredytu przez Panią Aleksandrę przebiegła bardzo sprawnie. Bardzo... michał Marlena - ocena (1) Polecam współpracę z panią Olą Witką . Pełen profesjonalizm i chęć pomocy na... Marlena Karolins - ocena (1) Polecam współpracę z panią Olą . Karolins Anna - ocena (1) Pani Aleksandra to profesjonalista, bardzo pomocna i konkretna. Dzięki niej... Anna Klara M. - ocena (1) Bardzo dobra współpraca. Sprawna komunikacja, dopasowanie do indywidualnych... Klara M. Adelina - ocena (1) Z przyjemnością mogę polecić współpracę z Panią Aleksandrą. Profesjonalizm i... Adelina Kamil - ocena (1) Z pełnym przekonaniem chciałbym wyrazić naszą ogromną wdzięczność Pani... Kamil Wojciech - ocena (1) Całość współpracy w pełni profesjonalna, kulturalnie ale i rzeczowo,... Wojciech Dima - ocena (1) Serdecznie polecam współpracę z Panią Aleksandrą. Pani Aleksandra jest osobą... Dima Sylwia Guz - ocena (1) Pomoc Pani Aleksandry przy wyborze kredytu była nieoceniona. Udzielała... Sylwia Guz Ola - ocena (1) Polecam współpracę z Panią Aleksandrą. Profesjonalistka w swojej dziedzinie,... Ola Daniel - ocena (1) Moja współpraca z Panią Aleksandrą, pośrednikiem kredytowym, przy uzyskaniu... Daniel Artur - ocena (1) Z czystym sumieniem mogę polecić panią Aleksandrę jako doradcę finansowego.... Artur Grzegorz - ocena (1) Specjalistka godna polecenia! Dzięki profesjonalnemu nastawieniu na klienta... Grzegorz