Spin/spining

Hej,
Czy ktoś z Was wie może, gdzie w Gdańsku (najlepiej Zaspa lub Wrzeszcz) są zajęcia Spiningu ? No i aby majątku nie kosztowały.
Z góry dziękuje za informację
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Spin/spining

we Wrzeszczu sa w Tiger Gymie (www.tigergym.pl), cena na pojedyńcze wejście wysoka, ceny robia się rozsadne gdy kupuje się karnet na siłownię na cały rok ( w to wliczone jest tez nieograniczone korzystanie ze spinningu i sauna) a zajęcia (fajne) sa 4 razy dziennie

na Zabiance w Fitzone niedawno zaczeły sie zajęcia spinning, 120 zł za 10 wejśc , jakie sa warunki nie wiem www.fitzone.com.pl
i nie wiem jak z "oblężeniem zajęć", bo na poczatku roku przynajmniej na zajęcia aerobowe ciagle nie było miejsc

no i Akademos http://www.akademos.widoczny.pl/ - niezaduża sala do spinningu, mi zajęcia w porównaniu z Tiegerem mniej się podobały, ale ceny sa chyba troszke niższe i więcej opcji ( karnety weekendowe itp)

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Dobre odżywki? Jakiej firmy? (48 odpowiedzi)

Witam. Chciałam kupić na prezent mężowi ale kompletnie się na tym nie znam. Mówił coś o...

Czy bieganie może poprawić koncentrację? (4 odpowiedzi)

Cześć wszystkim! Chciałem poruszyć temat trochę inny niż typowe rozmowy o boksie czy sportach...

Fitness i siłownia - gdzie? (9 odpowiedzi)

Kto wie gdzie w okolicach ulicy Powstańców Warszawskich i Kartuskiej znajdę siłownię albo...