Spływ kajakowy Bukowina Łupawa

Temat dostępny też na forum: Społeczność
Spływ kajakowy Bukowina Łupawa
Organizuje spływ kajakowy 30.04 wieczor - 04.05.Poszukuje chetnych osob,ktore chca doswiadczyć indianskiej przygody. Wymagany dobry chumor :) W razie pytan prosze o kontakt chetnie odpowiem i rozwieje wszelkie watpliwosci. Ilosc miejsc ograniczona. Koszt spływu 500zł
Krzysztof Tusk
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

To trudne rzeki!!

A co za to 500 zł, poproszę o więcj informacji. 1 czy 2 os kajaki
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

kajaki jednoosobowe jak ktoś chce 2 os wedle zyczenia najlepiej zadzwonić na pewno się dogadamy

przygoda

znam goscia i na drugie powinien miec przygoda ;)

Ja jade na spływ za 130 zł za osobę a nie za 500 zł!!!!

Ja jade na spływ za 130 zł za osobę a nie za 500 zł!!!! Za co tyle kasy???? Chyba za płynięcie złotym kajakiem......
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Cene obejmuje bus do kamienicy krolewskiej bo stamtad wyruszamy kajaki 2 os kazdy ma swoj 4 doby ,dowoz kajakow Jesli masz taka opcje za 130zł chetnie sie podłacze na 4 dni

Re: Kajako Bukowina , Lupawa .

Ja bylam z mezem na Bukowinie i Lupawie za 110zł od osoby . Transport kajakow był wliczony w cene w sumie bylo 12 kajakow.Kajaki byly z lukami wodoszczelnymi, a nie jak rok temu ktos dostarczyl nam stare kajaki z zywicy :D. Jesli ktos chce namiar na ta firme to znalazlam ich na Facebooku pod kajaki łupawa , a strony internetowej nie znam. Pozdrawiam cieplutko i do zobaczenia na kajakowym szlaku :)