11 Lipiec 2015 wesele z spoko oko to przyjemność (1) Witam Co by tu dużo mówić. Profesjonalne, rzetelna, kreatywna itd.firma.... Błażej Współpraca z Wojtkiem była prawdziwą przyjemnością! (1) Dziękujemy Wojtkowi za wspaniały film w którym widać ciężką pracę jaką... Kamila i MIchał Kulewitz KURS (1) Byłem na kursie u Pana Wojtka i mimo 20 godzin nauki sporo się nauczyłem :)... Maro
Kamerzysta na 6 (1) Pan Wojtek profesjonalnie podchodzi do swojej pracy, jest elastyczny i dba o... Pan Młody POLECAMY!!! (1) Można krótko i zwięźle opisać pana Wojtka. Profesjonalny i taki jak być... Karolina Film z wesela (1) Zamawialismy u Pana Wojtka film z wesela i jesteśmy bardzo zadowoleni z... kasia i kamil byliśmy zadowoleni (1) Wojtek pracuje bardzo szybko, nawet nie spodziewaliśmy się, że materiał... SafeTech sp.j. Rewelacja (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni. Film jest dynamiczny. Bardzo profesjonalny i... Andrzej Gorąco polecam (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z filmu, który przygotował dla nas pan Wojtek.... Anna super (1) szybki kurs filmowania ja Monika - opinia (1) W lipcu skorzystaliśmy z usługi pana Wojtka i jesteśmy bardzo zadowoleni z... Monika Ewa - opinia (1) Pan Wojtek nagrywał dla mnie film branżowy, efekt przerósł moje oczekiwania,... Ewa Polecam (1) SpokoOko to Pan Wojtek:) Jest to osoba, która z wielkim zaangażowaniem i... Katarzyna Polecam Spoko Oko :) (2) Chociaż to początkujący filmowiec, to jego profesjonalne podejście do sprawy... gacek Niesamowite pomysły (1) Zamówiliśmy z żoną pocztówkę filmową dla znajomych - nie przypuszczaliśmy, że... Kuba Wideofilmowanie SpokoOko (1) Pan Wojtek z firmy SpokoOko filmuje profesjonalnie i z polotem. Jest bardzo... Beata M. filmowanie / fotografia (1) Praca p. Wojtka: oryginalna, kreatywna, elastyczna. Filmy ciekawe, z... MA Profesjonalista (1) Wojtek ze swym SpokoOkiem to gwarancja oryginalności i niepowtarzalności.... Krupnik Mistrzostwo (1) Profesjonalizm w najwyższym stopniu. Tak można określić całokształt pracy... Grzegorz Pełen profesjonalizm ! (1) W dzisiejszych chorych czasach , spotkanie kogoś takiego jak pan Wojtek i... hristo