Spokojnej koleżanki na dalszy, tani wypad sylwestrowy

Temat dostępny też na forum: Społeczność
Spokojnej koleżanki na dalszy, tani wypad sylwestrowy
Jestem spokojną i raczej cichą dziewczyną (21 lat), która chciałaby wykorzystać Sylwester do odwiedzenia jakiegoś miejsca.. Jednakże nie sama. Szukam koleżanki, która tak samo jak ja nie chce siedzieć tego dnia w Gdańsku.. Wolałabym by był to wypad bardziej podróżniczy, by zobaczyć nowe i ciekawe miejsce, niż ustawiony pod dużą ilość alkoholu.

Ze swojej strony proponuję wybrać np. ofertę express do Berlina (w sumie około 200zł) z biura funclub lub, jeżeli będziesz miała większe oszczędności, np. do Paryża lub Włoch na dwa, trzy dni na miejscu (mniej niż tysiąc zł za koszty biura). Poza tym Poznań, Wrocław? Czekam na propozycje :)

To nie jest anons towarzyski, Panom dziękuję :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

szukam kumpeeeli do wspólnego spędzenia Sylwestra ; ))) 2014/2015

Najlepiej koło mojego wieku . (21 lat) . bezkonfliktowej :D rozrywkowej :D nie ciichej.. :D lubiącej zaszaleć, z umiarem.. :D . Najlepiej ze śląska . Mam na myśli... wynając jakiś nocleg np. w Ustroniu . :)) wieczorem wyjść na miasto... na jakąś imprezke fajną . ;d . noo mozna pomyslec :D nie jestem lesbijka :D z gory zaznaczam. :D Chodzi mi o fajne spędzenie czasu :D
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

wiesz co :D musisz być :D krejzolką :D strszną :D

pozdro dla kumatych
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Spokojnej koleżanki na dalszy, tani wypad sylwestrowy

I co, znalazłaś kogoś ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Spokojnej koleżanki na dalszy, tani wypad sylwestrowy

Kto?Jak ona sama sobie odpisuje.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0