Spółdzielnia mieszkaniowa "Wiczlino" opinie

Temat dostępny też na forum: Wielki Kack
Witam wszystkich,

Jestem na etapie zakupu mieszkania w jednym z budynków (Fikakowo) przynależących do spóldzielni mieszkaniowej Wiczlino.
Będę wdzięczny za jakiekolwiek opinie na temat działań oraz kooperacji z mieszkańcami tejże spółdzielni.
Dziękuję
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Spółdzielnia mieszkaniowa

Sp.Mieszk."Wiczlino"nie ma nic wspólnego z dzielnicą Gdyni Wiczlino.Powinieneś napisać post na forum dzielnicy Karwiny:)
Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Chdxilo Ci raczej o Wlk.Kack a nie Karwiny. Na Karwinach spoldxielnia ta, nie ma zadnych swoich blokow

mieszkam na Fikakowie i przynaleze do spódzielni Wilczlino i jestem bardzo zadowolona. w kazdej sprawie mozna zadzwonic do administracji i kazdy problem jest szybko rozwiozywany chodzi mi np o sprzatanie klatek schodowych itp. Opłaty sa proporcjonalne do metrazu mieszkania. jest ok
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

odśnieżanie jest najlepsze...czasem pod oknami skrobią już przed 6 rano :D a ja do pracy na 10 tą chodzę :D

Inne tematy z forum

Wiczlino Lyceum (3 odpowiedzi)

Wilczlino Lyceum powstaje w Chwarznie-Wiczlinie, w otoczeniu od lat rozwijającej się tkanki...

Chwarzno Polanki (42 odpowiedzi)

Inwestycja swoją nazwę zawdzięcza położeniu tuż przy ścianie lasu, co zapewnia bardzo dobry...

Dynamiq (5 odpowiedzi)

Osiedle Dynamiq powstaje blisko lasów Trójmiejskiego Parku Krajobrazowego i z dala od zgiełku...