Wózek spacerowy- parasolka rezerwacja do soboty do 18:00 (2) Wózek spacerowy- parasolka rezerwacja do soboty do 18:00 Zamienię wózek... m ODDAM ŻWIR (2) ODDAM ŻWIR Oddam żwir w zamian za wywiezieni i zrównanie skarpy,żwir... Sylwia buciki rozm 25 (4) buciki rozm 25 sa zniszczone ale wygodne na podworko:) Zobacz ogłoszenie... kobieta
lek (2) lek conwulex,z przepisu lekarza go sie stosuje,oddM POTRZEBUJACYM W RAZIE... kobieta bajki / książki z grubymi kartkami (4) bajki / książki z grubymi kartkami oddam za 2 jajka kinder niespodzianki... Marzena ciuszki dla dziewczynki 12-18mc (2) ciuszki dla dziewczynki 12-18mc ciuszki dla dziewczynki spodenki, bluzki,... paulina Pralko-suszarka + żelazko (7) Pralko-suszarka + żelazko Mam do zaoferowania pralko-suszarkę firmy... Monika zabawka przebijanka drewniana (3) zabawka przebijanka drewniana oddam za 2 jajka kinder niespodzianki lub 2... Marzena Karuzela fisher price i nosidełko na brzuch womar zamienie na: (4) Karuzela fisher price i nosidełko na brzuch womar zamienie na: -ZAPROPONUJ... Ewa Oddam to co widac na zdjeciu Odbior dzisiaj (4) Oddam to co widac na zdjeciu Odbior dzisiaj 3 plecaki 2 torebki lalka... Daria Zamienie trzy telefony NA 150ZŁ (4) Zamienie trzy telefony NA 150ZŁ WITAM MAM DWA I-PHONY I JEDEN TELEFON WY... marcin Modem EPC2203 (UPC, inne sieci), 100% sprawny (3) Modem EPC2203 (UPC, inne sieci), 100% sprawny Modem Scientific Atlanta,... Sebastian Przyjme,odkupię lub zamienie za coś :) (6) Przyjme,odkupię lub zamienie za coś :) Witam,przyjmę, nie drogo odkupie lub... Aleksandra glukometr nowy 30zl (5) glukometr nowy 30zl jak w tytule bardzo pilne 100% sprawny nie urzywany... Mateusz oddam trzy reklamowki ubran (3) oddam trzy reklamowki ubran jak w tytule oddam trzy reklamowki ubran... prywatna zamnienie lub spszedam (3) zamnienie lub spszedam mam na zamjane lub do spszedania dekoder do telewizi... rafik Meble,fotel rozkładany,biurko,ławe-prosze (2) Meble,fotel rozkładany,biurko,ławe-prosze Mam trudna sytuacje,jestem matka... Asia garnitur dla chłopca!!pilne!! (2) garnitur dla chłopca!!pilne!! przyjmę garnitur dla chłopca na 145cm... Ewa R. Różowe klapeczki (4) Różowe klapeczki Śliczne,różowe klapki na obcasie 4,5 cm.Rozmiar... Kama część segmentu bez szafy ubraniowej (14) część segmentu bez szafy ubraniowej Część segmentu bez szafy ubraniowej tj,... osoba