W sprawie tel. (2) W sprawie tel. Telefon oddałem osobie potrzebującej.Był sprawny jak... Gienek Leżaczek-bujaczek (5) Leżaczek-bujaczek Zamienię leżaczek-Bujaczek całkowicie sprawny na 2 paczki... Agnieszka KEYBOARD (4) KEYBOARD http://www.artmusic.pl/offer/19/3784/casio_ctk_591.html tu sobie... natalia
prostownica i karbownica z wkładami nieużywane (12) prostownica i karbownica z wkładami nieużywane j.w i tylko poważne osoby,bo... marta zamienię tubę z głośnikiem Pyle lub sprzedam (2) zamienię tubę z głośnikiem Pyle lub sprzedam Tak jak w temacie, sprzedam... prezes. Przyjme wózek spacerowy (3) Przyjme wózek spacerowy Witam Serdecznie! Przyjme wózekTYPU SPACEROWKA Z... dOROTA Belizna ,kosmetyki. (2) Belizna ,kosmetyki. Zamienię bieliznę i kosmetyki na inne rzeczy np.... Ola agregat (2) agregat zamienie agregat prądotwórczy na kompresor Zobacz ogłoszenie... prywatna ubranka dla chłopczyka 1.5-2 latka (2) ubranka dla chłopczyka 1.5-2 latka Zamienię ubranka po moim synku / jest... Agata zamienie ta teczke na sto zł (5) zamienie ta teczke na sto zł Zamienie ta teczke na sto zł,nowa!!!!!!!... anna BUTY (2) BUTY BUTY JAK NA ZDJECIU ZALEZY MI NA SZYBKIEJ TRANSAKCJI,40 ZL... Gdańsk Oddam 2 telefony uszkodzone (5) Oddam 2 telefony uszkodzone Oddam 2 telefony Alcatel One Touch max db i... Mirek 2x puste akwarium (2) 2x puste akwarium Oddam dwa puste akwaria. Bez pokrywy. Pierwsze: gł... Piotr Oddma magnetofon (2) Oddma magnetofon ODDAM ZA 3 CZEKOLADY Zobacz ogłoszenie » marek oddam zlewozmywak za 4 duze czekolady (2) oddam zlewozmywak za 4 duze czekolady ODDAM ZLEWOZMYWAK Zobacz ogłoszenie... marek Papuga Aleksandretta (3) Papuga Aleksandretta Oddam zieloną młodą aleksandrettę obrożną. Bez klatki.... Wojciech Oddam przemiłego szczurka w dobre ręce (3) Oddam przemiłego szczurka w dobre ręce Witam mam do oddania szczurka (... Katarzyna Sochacka szafki kuchenne (2) szafki kuchenne zamianie dwie szafki kuchenne jak na zdjęciu na 20 zł... prywatna oddam chodzik (2) oddam chodzik jak w tytule Zobacz ogłoszenie » Natalia Laptop 17 cali (4) Laptop 17 cali Witam! Sprzedam lub zamienię Laptopa firmy MEDION... Józef