klient - opinia (1) Miła i rzetelna obsługa. Sprawny serwis i rabaty przy większym zakupie.... klient AiT - opinia (1) Nasz synek jest zachwycony. Uwielbia p. Agatę i p. Mieszka. A my jesteśmy... AiT Bardzo fajny sklep (1) Bardzo mi się podoba. Obsługa jest życzliwa i bardzo kompetentna, zawsze... Staklar
jacek (1) To jest to i niech nikomu nie przyjdzie do głowy zamknąć tego klubu... JACEK PO CO PODALI NUMER TEL ??????? (1) PARANOJA!!!!! na ich stronie podany jest numer tel, niestety pan nie... kasia bardzo fajnie (1) ceny - o połowę niższe, niż np. w gimnasion, a klimat - 100 razy lepszy!... Aga polecam! (1) duzo sprzetu, spoko ludzie, klimatyzacja dziala :D i fajna Pani za barem :D fabio super szkoła (1) koniki są super i chodzą jakby były na pilota!!! to nie są jakieś zwykłe... zachwycona stała klientka - opinia (1) Chciałam tylko powiedzieć i jednoczesnie poprosić aby zastepstwa za... stała klientka ahroun - opinia (1) Jest tu bardzo sympatycznie. Jedyny minus to taki, że zaczyna robić się... ahroun beznadzieja (1) to jest brodzik nie basen! w najpłytszym miejscu płynąc dotyka się niecki! I... mieszkaniec suchanina (od niedaw bardzo miłe zajęcia (1) Pierwszy raz byłam na zajęciach, byłam spokojnia i bardzo podobał mi się... kama Szkoła jest super (1) Uczęszczam juz na drugi kurs. Córka ma prawie roczek i uwielbia zabawę w... Magda z Hanią Wiele się nauczysz (1) BHT jest stajnią bardzo profesionalną, ze wspaniałymi instruktorami i końmi... Szu lodowisko w Sopocie (1) byłam pierwszy raz na lodowisku w Sopocie i podobało mi się. muzyka... :) Jazda (1) hej! chciałam sie spytac o taką rzecz, ile jezdziliscie na lonzy (w tej... kinga SSSSUUUUPPPPPEEERRRR!!!!!! (1) Osobiscie uważam, ze zajęcia zarówno z Nauki Pływania jak i z Aqua Fitness... mati jest dobrze!!! (1) Bywałem juz w kilkunastu siłowniach więc mam porównanie- mówie wam tu jest... michał super siłownia (1) Polecam wszystkim bardzo serdecznie siłownię Forfit!! To co mnie tam... Sylwia serwis bardzo dobry (1) Bardzo jestem zadowolony z serwisu,bardzo profesjonalne podejscie do... Piotr