MK BIKE RLZ (1) Nic dodać nic ująć... szynyszyl Szkoda słów... (1) U buga kupiłem rower Unibika "Mission". Sam rower bomba i polecam firme ale... szynyszyl Fatalny (1) Kiepski sklep z fatalną obsługą, wprowadzającą w bląd Klienta. Całkowity... Adam Kuśmierz
Bardzo dobra szkółka pływania (1) To chyba najlepsza szkółka pływania w trójmieście. Pracują tam bardzo... andrzej76 duży wybór psuje obsługa -- zadufane, nieuprzejme kolesie (1) duzo rowerkow i czesci -- jak w wiekszosci skelow tej (sredniej) wielkosci.... a Miłe wrażenie, i najważniejsze - tanio (1) Kupiłam kask za małe pieniądze (porównywałam potem ceny modelu w necie).... pandora szału nie ma (1) kort jest bardzo nierowny, dziurawy, w niektorych miejscach za duzo cegly i... aha Joanna - opinia (2) Obsługa, klimat oraz rezultaty rewelacyjne .Polecam wszystkim :))) Joanna super stajnia (1) rancho banderoza to oczywiscie najlepsza stajnia w okolicy...najlepsi... Anusia-lolek :) (1) Ogólnie klub jest naprawde fajny. Po powiększeniu sali bardzo dobrze się... kasia Gorąco polecam :) (1) Mam kupiony tam rower od kilku dni a przeszedł już wiele :) wtajemniczeni... IZA Lady_Evelin - opinia (1) Chodzę od niedawna na Spójnię, i stwierdzam, że Sylwia jest rewelacyjna,... Lady_Evelin pusty sklep (1) Od prawie dwoch tygodni chce kupic rower ktory wlasciciele tego sklepu... klient Bardzo dobry punkt - POLECAM (1) Fachowa i uczciwa obsługa. Jestem stałym klientem - polecam Kazik SUPER!!! (1) Wspaniała atmosfera i profesjonalnie prowadzona powerjoga, choć najwieksze... Monika Hamulce avid (1) przed maratonem w gdansku w piatek poszedlem do sklepu zeby kupic adapter na... CORRATEC CHOJNICE Fachura (1) nic więcej nie mam do dodania w tym temacie. nie wypuszczą bajkera póki... PanKracy Qazimodo - opinia (1) Wybór - tragicznie niski! zarówno rowerów jak i części. Wyspecjalizowali się... Qazimodo Super!!!! (1) Świetnie,super poziom,właściciele powiększyli salę jest teraz pełen... Asia SUPER! (1) Kupiłem u tych Państwa rower, jestem niesłychanie zadowolony, nawet z... wilku