Sport na Morenie/W pobliżu, ktoś coś?

Temat dostępny też na forum: Sport
Zastanawiam się co ciekawego może robić tu ktoś kto nie lubi biegać jak ci wszyscy twardziele których widze na chodnikach.

Jest tu w pobliżu np. Squash? Sala do gry w tenisa stołowego? Siatkówki?

Może masz pomysł na coś w ten deseń? Mam 22 lat i jestem amatorem w praktycznie każdym sporcie, ale pewnie pokonałbym cię w 'kto padnie pierwszy z odtlenienia', także mam swoje mocne strony.

Chętnie się przyłączę/zmotywuje się do wspólnego uczęszczania jeżeli coś by się znalazło, płeć bez znaczenia.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Sport na Morenie/W pobliżu, ktoś coś?

Ja chętnie zagram w tenis stołowy , squasha w tygodniu bede grał pierwszy raz :) odezwij się też jestem z moreny moj mail to m.baju85@gmail.com aha i poluję na grę na hali w piłke nożna :)

squash najbliżej Moreny jest w good luck club przy ul. kartuskiej, ale tam jest najdrożej,
chyba, że masz kartę multisport
też bym była chętna na suasha...

Ja mam karte multisport, obecnie chodze na siłownie w Borkowie ale jestem z Siedlc

Strefa Ruchu na Morenie ma w grafiku ogólnorozwojówkę / samoobronę dla Panów :)

Inne tematy z forum

Leśna Dolina (39 odpowiedzi)

Lokalizacja osiedla Leśna Dolina pośród drzew i w bliskiej odległości od Parku Krajobrazowego...

Bieganie zimą (22 odpowiedzi)

Witam szukam chętnych na wspólne bieganie raczej amatorów :-). Najlepiej z okolic Nałkowskiej,...

Wzgórze Hoplity (8 odpowiedzi)

Inwestycja powstaje u zbiegu ulic Kartuskiej i Myśliwskiej - w dobrze skomunikowanym miejscu, w...