Sportowo nie hardcorowo :)

Temat dostępny też na forum: Sport
Sportowo nie hardcorowo :)
Mam rower ale niesprawny i nie wiem jak go naprawić
Mam rolki ale nie mam odwagi by się przemóc i zacząć regularnie próbować by nauczyć się jeździć
Mam w sobie dużo energii, zapału i wytrwałości ale działa to na wszystkich polach poza sportem
Mam wszystko czego potrzeba by zacząć ćwiczyć i wprowadzić w życie aktywny tryb życia ale jakoś żyłki sportowej i zacięcia brak
Żeby nie było nie jestem totalnym leniem kanapowym, dużo spaceruję i zumbuję :)
Szukam kogoś kto a) albo jest początkującym trenerem personalnym i szuka kogoś na kim za free będzie mógł wypróbować sztukę motywacji i pokazania jak ćwiczyć by osiągnąć zamierzone rezultaty, b) kogoś jak ja kto chce się zmotywować ale samemu jakoś się nie składa :), c) kogoś kto jest sportowym zapaleńcem , pozytywnym szaleńcem i chce swoją pasją zarażać innych mając świadomość, że nie każdy biega 40km maratony, ćwiczy 7 razy w tygodniu i nie każdemu wszystko od razu się udaję.
Nie szukam też męża/ani życiowej partnerki :)
Ona 27
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ona

Odezwij się :) Paulina 22l Gdańsk-Przymorze amatorka sportu

Ona

Mój @ cwiczmy.razem@wp.pl :P

Re: Sportowo nie hardcorowo :)

Dużo napisałaś ale zasadniczo po co chcesz zacząć "aktywny tryb życia". Większość ludzi ma takie możliwości jak Ty i większość nic nie robi.
Jeśli sama nie chcesz to nawet jak ktoś Cie zmusi do wysiłku gdy przestanie Cie niańczyć wrócisz do starych nawyków.

Żeby naprawić rower wystarczy go dać do serwisu.

W życiu nie ma nic za free więc radzę uważać na internetowe znajomości. To uwaga ogólna do wszystkich to czytających.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odwaga potrzebna, żeby wyjść na rolki? No pls...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0