Sportowy specjalista

Jakich mamy sportowych ortopedów w Trójmieście?
Dla rowerzystów i narciarzy biegowych?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Re: Sportowy specjalista

Szukasz tak ogólnie, czy na NFZ?
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ogólnie, oczywiście najlepiej z poziomu Ubezpieczenia, bo nie wiem czy stać mnie na takiego.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

To Ci powiem, że może być problem. Z mojego doświadczenia wynika, że na NFZ ciężko jest znaleźć kogoś godnego polecenia. Z tego co ja się orientuję, to dobrzy ortopedzi są w Szpitalu Kolejowym, ale to raczej nie są specjaliści od sportów. Natomiast specjaliści od sportów są w Rehasport, w Ergo Arenie. Ale to już jest poza NFZ'tem. O ile jedna wizyta w celu konsultacji, czy wykonania USG jest wydatkiem dość przeciętnym (ok.200-300zł), to już leczenie potrzebuje grubszego portfela ;) Gdybyś się zdecydował na leczenie prywatne, to polecam wpierw zrobić badania, typu USG, rentgen, albo nawet rezonans, a dopiero później iść na konsultację, bo z macania to Ci nikt nie powie nic konkretnego. A gdybyś znalazł kogoś godnego polecenia, kto leczy przez NFZ, to daj znać, chętnie bym i ja się do niego wybrał :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Może nie podpowiem dobrego ortopedy ale mogę przestrzec przed pseudo ortopedą, który przyjmuje między innymi na ul. Świętokrzyskiej. Omijajcie szerokim łukiem p. Jerzego Pawłowskiego! Delikatnie mówiąc, szkoda na niego czasu.
USG - polecam panią Ludomirę Rzepecką z Sopotu z Goris-Medu. USG kolana - 150zł.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Polecam dr.Bartłomieja Gałeckiego.Kiedyś był lekarzem koszykarzy,teraz pracuje w szpitalu wejherowskim,a prywatnie przyjmuje w dwóch miejscach w Rumi,m.in. na Kombatantów 7 (radiolodica net)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Zabezpieczenia i drzwi do piwnicy (21 odpowiedzi)

Hej. Na wstępie zaznaczam, że jestem w pełni świadomy tego, iż w piwnicy rowerów się nie...

trening interwałowy (25 odpowiedzi)

witam! mam pytanie co do treningu interwałowego, czy ktoś z forumowiczów jeździ może w ten...